Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών 3-0

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πήρε σημαντική για τη συνέχεια και δίκαιη νίκη η οποία τον κρατάει σε τροχιά ανόδου για την επόμενη κατηγορία.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν ουσιαστική στις ευκαιρίες για γκολ που της δόθηκαν, της ακυρώθηκε τέρμα του σκόρερ του 2ου γκολ Κλιάνη αφού πριν βρεί η μπάλα στο δοκάρι γύρισε προς την εστία του Πυρσού από παίκτη της Γρεβενιώτικης ομάδας και ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ μπορούσε να σκοράρει και σε άλλες φάσεις οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Από την άλλη η ιστορική ομάδα του Πυρσού, δε μπόρεσε να κοντράρει τους Κατερινιώτες και δίκαια υπέκυψε στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε για τον Αχιλλέα λίγο πρίν κλείσει το πρώτο μέρος με όμορφη πάσα του Νάκα στον κενό χώρο και αξιοποίηση της από τον Μπεκιάρη που σούταρε από δεξιά και πλάγια μέσα από την περιοχή του Αθανασόπουλου χωρίς να αστοχήσει.

Τα γκολ του Αχιλλέα διπλασίασε ο Κλιάνης που εκμεταλλεύτηκε σέντρα από αριστερά και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0 για την ομάδα του στα μέσα του δευτέρου μέρους.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Τσιαμπέρας μετά από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Πυρσού. Ο Ευαγγελόπουλος πλαγιοκόπησε από αριστερά την άμυνα της Γρεβενιώτικης ομάδας και έκανε τη σέντρα για να βγεί στην πορεία της μπάλας ο Κλιάνης, να κάνει το πλασέ και να σώσει αποκρούοντας τη μπάλα ο Αθανασόπουλος. Η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων με τον Κώστα Τσιαμπέρα να σουτάρει δυνατά και να κλειδώνει ουσιαστικά τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ο κ.Μανούρας από τα Τρίκαλα στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για ακυρωθεν γκολ του Κλιάνη με κεφαλιά, μετά το δοκάρι σε φάουλ του Νάκα κι αφού πρώτα η μπάλα βρήκε σε κεφάλι των αμυνομένων.  Βοηθοί του κ Μανούρα, οι κ.κ. Μανασής και Τζάνης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Γελαδάρης, Μπέαης (75΄ Καπασακαλίδης), Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Κλιάνης, Μπεκιάρης (70΄ Τσιαμπέρας), Νάκας (80΄ Παπαδόπουλος)

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μποζιάρης, Γεωργίου, Μπόλος (48΄Δούμας), Κυριακίδης, Τσαρτσαρής, Παπαδόπουλος Θωμ., Παπαδόπουλος Κων. (52΄ Θεοχαράκης), Κουτσομήτρος (70΄ Καραγιάννης), Κοσμίδης, Γκέσιος.

 *pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected