Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Ενίσχυση και αποδέσμευση

κωστοποΣε δύο πολύ καλές προσθήκες αλλά και σε μία ηχηρή αποδέσμευση προχώρησε ο Φίλιππος Μελίκης, ο οποίος ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Παίκτες των “ερυθρολεύκων” θα πρέπει να θεωρούνται οι Διονύσης Κωστόπουλος και Αντώνης Ζέρης. Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς ο 31χρονος φορ (ημερ.γεν. 03/11/81) είναι ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού Κλειδιού αλλά και από τους πλέον έμπειρους της -πρώην-πλέον ομάδας του, καθώς μαζί με τους Δημήτρη Μπενίσκο και Αντώνη Καλυβιώτη αποτελούσαν τους παίκτες με τις περισσότερες παραστάσεις.

Πριν τον Εθνικό αγωνίστηκε και στην ΑΕ Καψόχωρας και φέτος, εκτός των 8 γκολ που σημείωσε, αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια ενώ στον αγώνα με αντίπαλο τον Φίλιππο στη Μελίκη πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Αντώνης Ζέρης είναι 24 ετών, αγωνίσεται ως στόπερ και αγωνίστηκε επί δύο συναπτά έτη στον Φίλιππο, τις περιόδους 2010-2012. Το φετινό καλοκαίρι οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και θα αγωνίζεται και πάλι με τα χρώματα της Μελίκης.

Τέλος, από την ομάδα αποτελεί παρελθόν ο Λάμπρος Κωτσόπουλος, αφού ο έμπειρος πορτιέρο έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και έπειτα από δύο χρόνια με τη φανέλα του Φίλιππου, ο 41χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected