Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Επανομής – Προσθήκες για την μεγάλη μάχη της σωτηρίας!

επανομηΣε πλήρη εγρήγορση για τη μεταγραφική ενίσχυσή της βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής και ήδη από την Πέμπτη ενσωματώθηκε ο έμπειρος Κροάτης στόπερ, Άλεξ Γκλάμοσακ, που ίσως αγωνιστεί στα δυο φιλικά, με Ατρόμητο Τριαδίου (Παρασκευή στις 16:00 εκτός έδρας) και Οδυσσέα Κορδελιού (την Κυριακή εντός).

Την Παρασκευή παράλληλα ενσωματώνεται ο Βραζιλιάνος μέσος, Λουίς Μιγκέλ Απαρεσίδο Άλβες. Ο πρώην χαφ των Ιωνικού, Θρασύβουλου και Ηρακλή Ψαχνών αναμένεται να υπογράψει, ενώ την Παρασκευή θα επιστρέψει πιθανότατα από τα Σκόπια και ο Κλίμεντ Ναστόσκι. Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η αναζήτηση για τερματοφύλακα, μετά την φυγή του Τοπαλίδη, ενώ πολύ κοντά στους πράσινους βρίσκεται και ένας Έλληνας μεσοαμυντικός, με τον οποίο θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Το νέο όνομα που έρχεται στην επιφάνεια για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου και πιθανότατα θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό «χτύπημα», μετά τους Μιγκέλ Άλβες και Γκλάμοσακ, είναι ο Ζόσουα Μαρκές Περέιρα Σίλβα. Πρόκειται για 22χρονο Πορτογάλο αμυντικό, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο και συνεπώς αποτελεί… πολυεργαλείο. Ο Ζόσουα Σίλβα, που είχε προταθεί και στον Ηρακλή, αναμένεται να ενσωματωθεί την Κυριακή στις προπονήσεις της Αναγέννησης και εκτός απροόπτου θα υπογράψει. Ο Πορτογάλος, που γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής και ξεχωρίζει για το ύψος του (1.92) μέχρι πρότινος έπαιζε στην Τορένσε της πατρίδας του και νωρίτερα στην Εστρέλα Βέντας Νόβας, ενώ έχει διατελέσει και διεθνής παλιότερα με την Κ20.


Τέλος ο Καραντασιάδης


Την ίδια στιγμή, από την αγορά του εξωτερικού θα προέρχεται πιθανότατα και ο επιθετικός που θα καλύψει το κενό του Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όσο για τις αποχωρήσεις, την Πέμπτη ολοκληρώθηκε το όγδοο «διαζύγιο», με τον νεαρό στόπερ, Άγγελο Καραντασιάδη να αποτελεί παρελθόν μετά από μισό χρόνο και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσουν τρεις παίκτες ακόμα από την Αναγέννηση Επανομής.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected