Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Μεγάλες νίκες στα Γρεβενά!

image001Στα Γρεβενά ξέσπασαν οι ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας την Πέμπτη, στο ενωσιακό γήπεδο των Γρεβενών, παίζοντας κάτω από έναν θαυμάσιο και ηλιόλουστο καιρό, αποδεικνύοντας πως ο πρώτος αγώνας με την Κοζάνη ήταν μια κακή παρένθεση. Οι Παίδες της Ημαθίας κέρδισαν εύκολα με σκορ 11-0, ενώ οι Νέοι (φωτο από τον αγώνα) κέρδισαν επίσης  με  σκορ 5-0.

ΠΑΙΔΕΣ: ΓΡΕΒΕΝΑ-ΗΜΑΘΙΑ  0-11

Καταιγιστικοί ήταν οι παίκτες των Παίδων της Ημαθίας, στην αναμέτρηση με τα Γρεβενά, κάνοντας ίσως το καλύτερό τους παιχνίδι, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 11-0. !

Οι «πιτσιρικάδες» του Λυμούση μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το ξεκίνημα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Οι παίκτες της Ημαθίας παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με ορθολογική ανάπτυξη από τον πίσω χώρο, με πολλούς αυτοματισμούς και έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Καραγιάννη που πέτυχε χατ-τρικ και έδωσε έξι (!!) ασίστ στους συμπαίκτες του, κατάφεραν στην λήξη του ημιχρόνου να προηγούνται των αντιπάλων με 7-0 κάνοντας το υπόλοιπο διάστημα τυπική διαδικασία.

Οι αλλαγές που έκαναν οι νικητές, φρέναραν για λίγο τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και πάλι οι παίκτες της Ημαθίας κατάφεραν να πετύχουν άλλα τέσσερα τέρματα και να πανυγηρίζουν στο τέλος μια εντυπωσιακή και μεγάλη σε έκταση νίκη. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Ιωάννου (2), Χαρπίδης (2), Μελιόπουλος (2), και Αϊρατζής (2). Από την ομάδα της Ημαθίας κανείς παίκτης δεν υστέρησε. Όλοι τους είχαν απόδοση που πλησίαζε το άριστα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εύκολο έργο και για την Διαιτητική τριπλέτα από τα Τρίκαλα (Χιώτης-Μανουράς-Τζανής)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ: (Μηνάς) Μπαντής, Απατζιάδης ( 45’ Τζάτσος), Ζήκος, Δογκάλης, Λιούρας, Παπαδόπουλος Χ., Λούδας, Τζήκας, Παπατσάνης ( 56’ Τζιαμπίρης), Τζάτζης, Γράβαλος ( 52’ Τσακνάκης).

ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Σαφαρίκας, Σουγκάρης ( 50’ Βύζας), Τσιότρας, Ποζιάδης ( 41’ Αιρατζής), Ρηγόπουλος,Χρυσόπουλος, Χαρπίδης ( 41’ Γκότσης), Ιωάννου, Καραγιάννης, Πέιος, Μελιόπουλος.

ΝΕΟΙ: ΓΡΕΒΕΝΑ-ΗΜΑΘΙΑ  0-5

Την «σκυτάλη» από τους πιτσιρικάδες πήραν οι Νέοι της Ημαθίας, οι οποίοι με την σειρά τους από πολύ νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους. Με οκτώ νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής της Ημαθίας κ. Λυμούσης έκανε «ματ» στον συνάδελφό του, αφού οι παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά να ξεκινήσουν το παιχνίδι, δικαίωσαν με την απόδοσή τους τον κόουτς, αλλά και τους ίδιους που προσπαθούν εδώ και τρεις μήνες μέσα από την δουλειά που γίνεται στις Μικτές ομάδες, να δείξουν ότι αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες.

 Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ και με δύναμη στις μονομαχίες από τους παίκτες των δυο ομάδων. Η Ημαθία από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Δημήτρη Ντούφα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε πολλές όμορφες πάσες στους συμπαίκτες του.

Προηγήθηκε νωρίς στο 11’ λεπτό με τον Ντούφα μετά από ατομική ενέργεια του Παπαδή. Ο ίδιος παίκτης στο 42’ λεπτό με ατομική προσπάθεια απόφυγε τρεις αντιπάλους και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Προηγουμένως στο 20’ λεπτό ο Παπαδής με εξαιρετική προσπάθεια είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της Ημαθίας. Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος, μήπως πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο και επιστράτευσαν περίσσια δύναμη, που είχε ως αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να παρατηρηθούν από τον διαιτητή της συνάντησης από τρεις παίκτες κάθε ομάδας με κίτρινη κάρτα.

Οι φωνές όμως από τον πάγκο ήρθαν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους και παίζοντας οι φιλοξενούμενοι το υπόλοιπο διάστημα με περισσότερη ψυχραιμία, κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δυο τέρματα  στο 65’ με τον νεαρό Μυλωνά και στο 69’ με τον Νταμοτσίδη, γράφοντας το τελικό 5-0 για την Ημαθία.

Καλή η Διαιτητική τριπλέτα από τα Τρίκαλα (Μανουράς- Χιώτης -Τζανής)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ: (Μηνάς) Τσιουμπλίκας ( 46’ Πετκάνας λ.τ.), Παπαδόπουλος Ιορ., Βασιλόπουλος, Αποστόλου, Παπαηλίας ( 60’ Ντραμτσίκας), Ζολώτας, Μπόλης, Παντέρης ( 54’ Παπαδόπουλος Θ.), Αποστολίδης, Ντινόπουλος, Τσιαρσιώτης

ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Τάκος, Τσολακίδης, Παπακωνσταντίνου ( 7’ Παρσόπουλος λ.τ.), Ζούρκος, Μπλούκας, Ίντος, Νταμότσεβ, Χατζηγεωργίου, Παπαδής ( 54’ Μυλωνάς), Ντούφας, Αλμπανίδης  ( 60’ Μουρίκι),

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected