Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Το επόμενο βήμα

03Του Αργύρη Τσιγγενόπουλου

Το 2012 πλησιάζει στο τέλος του και το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο ίσως σταυροδρόμι πριν την τελική ευθεία. Η επερχόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δημιουργήσει μία νέα κατάσταση, που από τη μία έχει προκαλέσει μία “διακριτική” ευφορία στις ομάδες, καθώς οι περισσότερες από αυτές παραμένουν ή ανεβαίνουν επίπεδο, αλλά από την άλλη έχει επιφέρει και προβληματισμό, καθώς το οικονομικό άνοιγμα είναι δεδομένο και δεν βλέπουν “φως στο τούνελ” όσον αφορά την κρατική βοήθεια.

Στον “δικό” μας όμιλο, κρίνοντας από τις 10 πρώτες αγωνιστικές, θα λέγαμε πως ήδη έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό αλλά και ομάδες που κινούνται στο όριο της γραμμής του υποβιβασμού. Μία από αυτές είναι και η ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση αυτή τη στιγμή, και σύμφωνα με την επερχόμενη προκύρηξη (δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν θα υποβιβαστούν 7 ή 8) η νέα χρονιά θα την βρει στην Α1 Ερασιτεχνική, εξέλιξη που απεύχονται όλοι στην ομάδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι ιθύνοντες στους “πράσινους”, σε συνεργασία με τον προπονητή, έχουν σχεδιάσει ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο η ιστορική ομάδα της Αλεξάνδρειας θα καταφέρει να βρεθεί στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, όπως θα ονομάζεται η νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί.

Ο προπονητής της ομάδας, έμπειρος ο ίδιος από την κατηγορία, γνωρίζει πως για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος θα πρέπει να γίνει ένα σημαντικό άνοιγμα από τη διοίκηση και μάλιστα άμεσα. Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Imathia Sports News, έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι στόχοι και μάλιστα έχουν γίνει οι απαραίτητες διερευνητικές επαφές. Τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Τόλη Τερζή είναι όλα γνωστά στο Ημαθιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό, ικανά να δημιουργήσουν θόρυβο αλλά το σημαντικότερο, να προσδώσουν την ποιότητα που χρειάζεται η ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το υπάρχον ρόστερ, κατά γενική ομολογία, δύσκολα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας. Βέβαια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, αποχώρηση δεν θα υπάρξει (εκτός μίας που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σας ανακοινώσουμε μέσα στην ημέρα) παρά μόνο 5-6 προσθήκες.

Το Imathia Sports News θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στην ομάδα του νομού μας και θα σας δώσει όλο το ρεπορτάζ που θα προκύψει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected