Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Δελτίου Τύπου

τρικαλαΤο παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στο group της ομάδας στο facebook :

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 5 Ιανουαρίου 2013, με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην έδρα της με τον, εκ των διεκδικητών του τίτλου, ”ΑΤΡΟΜΗΤΟ” Διαβατού.

Για τη συνέχεια θα πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτή την ομάδα να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πορεία να είναι ακόμη καλύτερη στον 2ο γύρο, γιατί η σημερινή βαθμολογική θέση δεν εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά επειδή στα δύσκολα φαίνονται οι υπεύθυνοι, οι φιλότιμοι και οι δυνατοί, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο Σύλλογο, να παραμερίσουμε το ”εγώ” μας και όλοι μαζί ως μια παρέα να προχωρήσουμε, για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε η Διοίκηση, όταν το καλοκαίρι ανέλαβε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες το βαρύ (για όσους γνωρίζουν) φορτίο λειτουργίας της ομάδας.

Στόχοι που είναι: όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική πορεία της ομάδας, αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά προ πάντων δημιουργία προϋποθέσεων για μια ομάδα που θα χαίρει άκρας υγείας. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτόν τον Σύλλογο να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας, ώστε να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα και να απολαμβάνουμε την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τον Σύλλογό μας. Άλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, είναι παιχνίδι και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή.

Καλή Χρονιά στην όμορφη οικογένεια του Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected