Football League

Εθνικός Γαζώρου – Εθνικός Σιδηροκάστρου (0-1) Στο δεύτερο ο Κουκόλης

γαζωρος φασηΣε ρυθμούς πρωταθλήματος διατηρήθηκαν την Κυριακή οι δυο… Εθνικοί, το Σιδηρόκαστρο και ο Γάζωρος, με τον πρώτο να κερδίζει 1-0 τον δεύτερο στο Άνω Μητρούσι. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 65΄ ο Βασίλης Ρόβας για την ομάδα του Νίκου Γάδου, ενώ εκείνη του Παναγιώτη Διλμπέρη είχε μια άκαρπη υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες με τους Κρυστάλλη και Χαριτίδη, που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γαβριηλίδη.

Για το Σιδηρόκαστρο ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Σάββας Γεωργιάδης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ενώ δοκιμάστηκαν δυο παίκτες (ο ένας Βούλγαρος αριστερός μπακ). Έναν παίκτη δοκίμασαν και οι κυανόλευκοι, που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ενώ δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος μέσος, Φελίπε Ντε Πάουλα.

Εθνικός Γαζώρου : Βαλσαμάκης, Νίρλας, Γαλακτερός, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Κωνσταντινίδης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης, Γκόγκας. Έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κουκόλης, Καρυπίδης, Μερεσιώτης, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ζιγκερίδης, Χαριτίδης, Κρυστάλλης, υπό δοκιμή παίκτης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου
: Γαβριηλίδης, Κωνσταντινίδης (25΄ Βλαχόπουλος), Γκάγκας, Καρυπίδης, υπό δοκιμή, Τσεμπερίδης, Ρούμπος, Σαχπατζίδης, Γεωργιάδης, Φιλιππίδης, Γαϊδαρτζής. Έπαιξαν και οι Ρόβας, Γιαλαμής, Τζήμας και ο υπό δοκιμή Βούλγαρος.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected