Football League

Αναγέννηση Επανομής – Οδυσσέας Κορδελιού (1-0) Βασικοί οι Ταταρίδης, Παπατζίκος

επανομη φαση1Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε η Επανομή, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών, κερδίζοντας 1-0 σε φιλικό τον συμπολίτη Οδυσσέα Κορδελιού στις εγκαταστάσεις Μάττα. Το γκολ για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, που δεν κινδύνεψε αμυντικά, πέτυχε ο Πασχάλης Δραγανίδης στο 65΄ με σουτ. Η ευχάριστη είδηση ήρθε από το ντεμπούτο του Ζόσουα Σίλβα. Ο 22χρονος Πορτογάλος, που έφτασε το προηγούμενο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ξεχώρισε σε ρόλο αριστερού μπακ και στην Αναγέννηση κάνουν ήδη λόγο για… λαχείο!


Αυξάνεται η πορτογαλική παροικία


Την ίδια στιγμή, εκτός απροόπτου θα οδηγηθεί σε «ναυάγιο» η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Μιγκέλ Άλβες, ο οποίος μένει καθηλωμένος στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος (η γέννα της συζύγου του). Πάντως, στους πράσινους δεν κάθονται με… σταυρωμένα χέρια και όλα δείχνουν ότι προ των πυλών βρίσκονται ακόμα δυο Πορτογάλοι (επιθετικός και επιτελικός χαφ), με αξιόλογες συστάσεις, που θα αυξήσουν την… παροικία, παρόντος ήδη του Ζόσουα Σίλβα, από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, όπως και στα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα» (τερματοφύλακας, δεξί μπακ και αποδεσμεύσεις).

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Κουκουλέκης, Νταντάμης, Παπατζίκος, Γκλάμοσακ, Κουλίδης (35΄ λ.τ. Δραγανίδης), Τζανδάρης, Μωυσίδης, Κυζιρίδης, Ταχμαζίδης, Αναστασίου. Αγωνίστηκαν και οι Μαλαμής, Μπαλασάς, Κεφάλας, Λαμπερνάκης, Ζόσουα Σίλβα, Λαγογιάννης, Μεϊντής, Λένος, Σικαλόπουλος, Κυριακάκης.

Οδυσσέας Κορδελιού : Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Σάρρος, Λαζαρίδης, Ευθυμιάδης, Αχαλινόπουλος, Αλμπάνης, Σαββαϊδης. Έπαιξαν και τρεις υπό δοκιμή παίκτες (Ιωαννίδης και άλλοι δυο).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected