Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Με το δεξί οι ομάδες Νέων και Παίδων

image006Μια ομάδα, οι Παίδες της ΕΠΣ Ημαθίας, στα πολύ πάνω της, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό και στόχο, απέναντι σε μια ομάδα της Καστοριάς που παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο, δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των πιτσιρικάδων της Ημαθίας, οι οποίοι χόρευαν στην κυριολεξία στο τερέν του γηπέδου των Παλατιτσίων και με ηγέτες τον Πέιο και τον Χρυσόπουλο έβγαζαν απίθανες συνεργασίες στο β’ ημίχρονο και κατάφεραν να φθάσουν το σκορ σε μεγάλα ύψη.

Η Καστοριά προηγήθηκε στο 1’ μόλις λεπτό με σουτ του Τοροσίδη από μακριά, που δεν μπόρεσε ο Τσιμπρής να αποκρούσει. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μελιόπουλος με σουτ από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Βύζας με ωραία προσπάθεια δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους γράφοντας το 2-1. Ο επιθετικός πλουραλισμός των Παίδων της Ημαθίας συνεχίστηκε και στο 66’ ο Καραγιάννης ανέβασε το σκορ στο 3-1. Πλέον τα πράγματα για την ομάδα της Καστοριάς δυσκόλεψαν, αφού οι γηπεδούχοι έχοντας πολλούς τρόπους ανάπτυξης κατάφεραν και πάλι με τον Βύζα να κάνουν το 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Καραγιάννης με ένα προσωπικό γκολ, κλείνοντας το σκορ στο 5-1.

Για άλλο ένα παιχνίδι οι «πιτσιρικάδες» του Λυμούση έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Πολλοί αθλητικοί παράγοντες που βρέθηκαν στα Παλατίτσια, εκφράστηκαν με θαυμασμό για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι Παίδες της Ημαθίας. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του αρχηγού Πέιου, που δέχθηκε την μπάλα στο χέρι και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου διαπιστώθηκε κάταγμα του καρπού και του έγινε επέμβαση και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Οι φίλοι του και συμπαίκτες το προπονητικό τημ και το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, εύχονται ολόψυχα ο Νίκος να γυρίσει σιδερένιος.

Τον αγώνα σφύριξαν οι Σιδηρόπουλος Κ. με βοηθούς τους κκ Σελεμίδη Χαρ. Και Τριανταφυλλίδη Ι. του συνδέσμου Πέλλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Τσιμπρής, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης ( 41’ Βύζας), Ιωάννου ( 54’ Πατσιαβούρας), Καραγιάννης, Πέιος, Μελιόπουλος ( 62’ Λύτης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Μπαχαδερόγλου) Τσιφτσής, Σαββόπουλος, Χριστόπουλος ( 53’ Μήλιος), Καστανίδης, Πατσίκας, Μητρούλης, Τοροσίδης, Ευαγγέλου ( 49’ Μιχαηλίδης), Μπαμπάκος ( 69’ Λουδόβαρης), Παπουτσίδης, Ζήσης.

Μεγάλη νίκη και για τους Νέους με 6-3

Όσοι βρέθηκαν ασφαλώς στις κερκίδες των Παλατιτσίων, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, από το θέαμα και την ουσία που προσέφεραν οι δυο ομάδες Νέων της Ημαθίας και της Καστοριάς. Ένα παιχνίδι που θα το ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Τελικά νικήτρια η ομάδα Νέων της Ημαθίας με το ευρύ 6-3.

Οι γηπεδούχοι με μια μεσαία γραμμή που θα ζήλευαν πολλοίέδειξαν από νωρίς πια ομάδα θα πάρει τα ηνία. Σωστά τοποθετημένοι οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο, και με απλό  ποδόσφαιρο συνεργασίας, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17’ με τον Ντούφα, αφού προηγουμένως χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες. Ανέλπιστα όμως οι φιλοξενούμενοι χωρίς να απειλήσουν την εστία του Τάκου, μετά από λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών, ο Μαρκόπουλος από 40 μ κρέμασε τον Τάκο και ισοφάρισε σε 1-1.

Με μια αλλαγή στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, στη θέση του τραυματία Συμεωνίδη μπήκε ο νεαρός Μυλωνάς, «έβαλαν» πάλι κάτω την μπάλα και στο 47’ ο Νταμότσεβ με ωραίο σου νικάει τον Ανδρεόπουλο και δίνει προβάδισμα με 2-1. Ο αγώνας πλέον άρχισε να παίρνει άγρια ομορφιά αφού οι γηπεδούχοι σε κάθε επιθετική ενέργεια φθάνουν κοντά σε άλλο γκολ. Αυτό ήρθε στο 52’ με το Κωτσόπουλος γράφοντας το 3-1. Στο 55’ ο νεοεισελθών Βούλγαρης μετά από ωραίο συνδυασμό και σου γράφει το 4-1.Στο 72’ ο καλύτερος παίκτης της Καστοριάς ο  Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια δίνει ελπίδες  γράφοντας το 4-2. Όμως στο 80’ ο νεαρός Μυλωνά με άψογο στυλ κατεβάζει την μπάλα και με ασύλληπτο σουτ γράφει το 5-2. Η ομάδα της Καστοριάς που σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν «παρέδωσε» τα όπλα στο 90’ κερδίζει πέναλτυ με τον Γεωργιάδη, την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Βασιλειάδης και κάνει το 5-3.

Τέλος στις καθυστερήσεις και μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Χατζηγεωργίου με δυνατό σουτ γράφει το τελικό 6-3.Τον αγώνα διαιτήτευσε η ίδια τριπλέτα αλλά με Διαιτητή τον κ. Σελεμίδη Χαρ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Τάκος, Τσολακίδης, Παπακωνσταντίνου, Ζούρκος, Μπλούκας, Ιντος, Νταμότσεβ ( 51’ Βούλγαρης), Χατζηγεωργίου, Συμεωνίδης ( 46’ Μυλωνάς), Ντούφας, Κωτσόπουλος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Μπαχαδερόγλου) Ανδρεόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, ( 59’ Σιαραφέρης), Πατσόγιαννης, Ζηνίδης, Κύρου ( 32’ λτ Γάκκιας), Στεργίου, Τσόπρας, ( 56’ Γκέγκας), Γεωργιάδης, Βλαχόπουλος, Βασιλειάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected