Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλέξης Καφές : “Αποβάλλαμε το άγχος, πάμε για τη σωτηρία!”

560958_10200254261584363_1897455186_n

Ήταν ίσως η πιο ηχηρή μεταγραφή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας την καλοκαιρινή περίοδο, τόσο λόγω της “βαριάς” κληρονομιάς του ονόματος, ως ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Καφέ της Βέροιας, αλλά και της δεδομένης ποιότητας του. Ο 21χρονος επιθετικός των “πορτοκαλί” μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο για την φετινή του παρουσία με τα χρώματα του Αγροτικού αλλά και τι άλλαξε μετά την αντικατάσταση του Μιχάλη Αλεξιάδη από τον πρώην συμπαίκτη του Αλέξη Χαμπαλάνοβ :

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα ο νέος προπονητής και αν θεωρούσε οτι ήταν επιτακτική η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: “Η αλήθεια είναι ότι είναι φανερή η αντιστροφή του κλίματος αλλά κυρίως στην ψυχολογία μας, αφού νιώθω έντονα ότι το άγχος είναι λιγότερο και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο”.

Για το τι θεωρεί πως άλλαξε ο Αλέξης Χαμπαλάνοβ στο παιχνίδι της ομάδας : “Δεν μπορώ να πω πως έχουν γίνει ριζικές αλλαγές. Απλά πιστεύω πως παίζουμε πιο απελευθερωμένα, ο καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα”.

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα στον δεύτερο γύρο για να αποφύγει τον υποβιβασμό : “Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε εντός έδρας και να έχουμε μια καλή συγκομιδή στα εκτός. Όλα ματς από δω και πέρα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.”

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του φέτος και αν έχεις πιάσει τα στάνταρ που έχει ως παίκτης : “Παραδέχομαι ότι δεν έχω βρει ακόμη τον καλό μου εαυτό και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση μου μέχρι στιγμής. Ελπίζω με το καινούριο έτος να ξαναβρω τα πατήματα μου στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected