Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παναγιώτης Βενιόπουλος : “Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

556791_10200299833483632_652056902_n

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φορά φέτος ο Παναγιώτης Βενιόπουλος, μια χρονιά που μπαίνει πλέον στο δεύτερο μισό της και βρίσκει τον Φίλιππο Μελίκης στην 3η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκάστρου και έναν από τον δεύτερο Ατρόμητο Διαβατού. Ο 22χρονος μέσος των “ερυθρόλευκων” μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, την δική του απόδοση και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα :

Για το τι μεσολάβησε από την ήττα στο Νεόκαστρο και τι άλλαξε ουσιαστικά μέχρι σήμερα : “Ήταν μία ήττα που δεν περίμενε κανείς, ειδικά το μεγάλο σκορ. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε άσχημα για μας, όμως από κει και πέρα θεωρώ ότι οι προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ πρόσφατα, θα βοηθήσουν ουσιαστικά”.

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα εντός στόχων : “Για εμάς στόχος είναι μία θέση στην πρώτη τριάδα και μέχρι στιγμής τον πετυχαίνουμε. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις και το μέλλον θα δείξει τι θα έχουμε καταφέρει”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον Παναγιώτη Βενιόπουλο και γενικά από την συνολική του παρουσία τη φετινή χρονιά : “Πιστεύω πως αν έκανα τη σωστή προετοιμασία θα ήταν όλα διαφορετικά. Η προσωπική μου εργασία όμως δεν μου επέτρεψε κάτι τέτοιο. Παρουσιάστηκε στην πορεία και το πρόβλημα στο γόνατο μου, που αντιμετωπίζω εδώ και ένα περίπου μήνα. Παρόλα αυτά θεωρώ πως θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερο επίπεδο.”

Για το αν πιστεύεις ότι ατομικά η απόδοση των συμπαικτών του βρίσκεται κάτω από αυτό που μπορούν και αν θεωρεί ότι τη φετινή χρονιά έχουν φτάσει σε ένα “ταβάνι” : “Πολλοί από τους συμπαίκτες μου έχουν δείξει σταθερότητα στην απόδοση τους, ενώ υπήρξαν και μερικοί που είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι  συγκριτικά με το μπάτζετ της ομάδας αλλά και ότι η διοίκηση και το προπονητικό τιμ εμπιστεύεται παιδιά από την ακαδημία, είμαστε σε ανοδική πορεία και σε σχέση με πολλές ομάδες της κατηγορίας, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.”

Για το αν ο Φίλιππος θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αγωνιστικά αν στο τέλος καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση και διεξαχθούν μπαράζ  : “Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε προς το παρόν, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη διαδικασία. Εκείνη την περίοδο συνήθως οι ομάδες έχουν φτάσει στα όρια τους και κανείς δεν ξέρει πως θα είναι αγωνιστικά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected