Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Τζεϊρανίδης : “Η καλύτερη επιλογή που έκανα”

530503_10200299852884117_118113156_n

Γνωστός για το δυναμικό παιχνίδι και το απαράμιλλο πάθος του μέσα στο γήπεδο, ο Γιώργος Τζεϊρανίδης συνεχίζει τον πρωταθλητισμό με τα χρώματα του Αχιλλέα Νεοκάστρου, μετά την περσινή πολύ καλή του χρονιά με τα χρώματα των Λευκαδίων. Ο 26χρονος αμυντικός, που φέτος έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ως αμυντικό χαφ αλλά και δεξί μπακ από τους προπονητές του, μιλά στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για τη μέχρι τώρα πορεία αλλά και για το μέλλον της ομάδας, ενώ στέλνει τις ευχές του σε όλες τις ομάδες για υγεία και επιτυχίες :

Για το αν θεωρεί σωστή την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι να φορέσει τη φανέλα του Αχιλλέα: “Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ο Αχιλλέας είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και δίνουν τα πάντα για την ομάδα”.

Για τον αν έχει εντοπίσει κάποιες διαφορές σε οποιοδήποτε επίπεδο (αγωνιστικά, διοικητικά, οπαδικά) ανάμεσα στο Νεόκαστρο και στα Λευκάδια : “Δεν έχω παράπονο από κανέναν σύλλογο στον οποίο έχω αγωνιστεί. Αν συγκρίνουμε διοικητικά για παράδειγμα δεν θα βρούμε μεγάλες διαφορές, αν και στα Λευκάδια ο κόσμος είναι πιο φανατικός και βοηθούσε την ομάδα, αλλά ευελπιστώ ότι σιγά σιγά ο κόσμος του Νεοκάστρου θα έρθει στο γήπεδο και θα είναι κοντά μας. Αγωνιστικά θεωρώ ότι τόσο τα Λευκάδια πέρσι όσο και ο φετινός Αχιλλέας είναι οι ποιοτικότερες ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί”.

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα κατακτήσει εύκολα το πρωτάθλημα : “Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 είναι πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, με πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο δεύτερος γύρος είναι για την ομάδα μου ιδαίτερα δύσκολος αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές”.

Για το τι πιστεύει αν η ομάδα του συμμετάσχει στα play-off για τη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και αν θεωρεί επιτακτική την ενίσχυση της προς αυτή την κατεύθυνση : “Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιες προσθήκες, κοιτώντας προς το μέλλον. Πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται πάντα δυνατή και να απαρτίζεται από παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά. Όσον αφορά το θέμα των play-off, αν και δεν ξέρουμε ποιες θα συμμετέχουν σε αυτά, θεωρώ ότι οι ομάδες από τη Θεσσαλονίκη είναι πάντα δυνατές και υπολογίσιμες. Εμπιστεύομαι όμως πλήρως τους συμπαίκτες μου και πιστεύω πως ακόμα και χωρίς προσθήκες η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ανέβει στη Γ΄Εθνική”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected