Football League

Football League – Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ματς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ1Με μία σημαντική αναμέτρηση επιστρέφουν οι ομάδες της Football League στη… δράση μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, καθώς η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί στις 18:00 (OTE TV) τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλει το «τρίποντο» κόντρα στα «καναρίνια», ούτως ώστε να «πιάσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αγωνίζεται την Κυριακή στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Η αποστολή: Βούρας, Ψιάνος, Καρατζάς, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πορτουλίδης, Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Τάντιτς, Φλίγκος, Καρακούτσης, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Ουέλινγκτον, Πιτταράς, Πιέτρα, Χατζής.

Αντίθετα, το «συγκρότημα» του Αγρινίου δεν έχει καταφέρει να βρει διάρκεια στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα μεσαία… στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και θέλει το «τρίποντο» προκειμένου να μπει δυνατά στο νέο έτος και να κάνει την αντεπίθεσή του για την επιστροφή στην Super League.

Η αποστολή: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Δάρλας, Ιωάννου, Φαβάλι, Πασάς, Μύγας, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Μπογκντάνοβιτς, Καμαρά, Ντιμπαλά, Κουτσοσπύρος, Τζούνιορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected