Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Λευκάδια 1-1

Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο οι πιο μεγάλοι σε ηλικία θα θυμούνται ότι κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ είχε αποκαλέσει την μπάλα πό….η, περιγράφοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει. Το ίδιο θα μπορούσε να αναφωνήσει και ο Γιώργος Τυριακίδης, βλέποντας την ομάδα του να χάνει τουλάχιστον…20 ευκαιρίες για γκολ στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Παναργειακό Ορεστικού! Η ομάδα του ΠΑΣ , έχοντας ξεχάσει την…τύχη στα Λευκάδια κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται…) να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Άργος Ορεστικό, αφού δέχτηκε το γκολ στο 86′. Το γκολ τελικά του Μαργιορίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποκατέστησε εν μέρει την τάξη και έτσι οι “κυανόλευκοι” έφυγαν με την ελάχιστη συγκομιδή από την Καστοριά.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Άργους παρακολούθησαν 100 περίπου θεατές (20-25 από τα Λευκάδια) ήταν θεαματικό, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν δυνατά και να καταστούν σαφές πως θέλουν επιτακτικά τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα των “κοκκινόμαυρων”, χωρίς όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία με εξαίρεση το 43ο λεπτό και το ωραίο σουτ του Πετρίδη.

Ο Παναργειακός θα μπορούσε να πετύχει τη μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που θα τον έφερνε στην 8η θέση, αλλά τελικά ο ένας βαθμός ήταν αυτός που έβαλε στο…σακούλι στο τέλος του παιχνιδιού. Ακολουθεί ένας…γολγοθάς για την ομάδα του Βαγγέλη Σιώμου και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να μην επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει στις αμέτρητες ευκαιρίες που δημιούργησε και είναι χαρακτηριστικό πως τα μέχρι τώρα παιχνίδια του πετυχαίνει ένα γκολ μέσο όρο, στατιστικό το οποίο συναντά κανείς σε ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία. Η προσθήκη καθαρόαιμου επιθετικού είναι άμεση (ήδη οι ιθύνοντες στην ομάδα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση) για να μπορέσει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ας δούμε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

43′ Ωραία κίνηση του Πετρίδη στον άξονα, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

52′ Σέντρα του Κουβατσίδη από δεξιά, ο Συμπεθέρης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Μουρατίδης πάνω στη γραμμή θα σώσει τη βέβαιη παραβίαση.

56′ Σέντρα του Πέτγαζλη από δεξιά, ο Συμπεθέρης προ κενής εστίας δεν θα προλάβει να κάνει την προβολή.

60′ Νέα σέντρα του Πέτγαζλη, ο Καλαϊτζίδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

75′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Λευκάδια. Ο Τσάλμας θα μπει ωραία στην περιοχή των γηπεχούχων, θα σουτάρει δυνατά, η μπάλα θα πάρει τροχιά για τα δίχτυα, αλλά ο Μαρκόπουλος με το σώμα θα διώξει σε κόρνερ.

85′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Βελλίδη από δεξιά και ο Δημήτρης Ιωαννίδης με προβολή θα ανοίξει το σκορ (1-0).

90+3′ ΓΚΟΛ! Τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ο Μαργιορίδης θα δεχτεί τη μπάλα μετά από κόντρες στο ύψος του πέναλτι και με σουτ θα νικήσει τον Σαραφιανό και θα ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ (1-1).

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Σιδηρόπουλος, Μουρατίδης, Γιάντσος, Ιωαννίδης Δ., Γκαγκάνας, Μπάτζιος, Βλαχόπουλος (65′ Ιωαννίδης Γ.), Γανόλης (82′ Ευσταθιάδης), Βελλίδης, Βασιλειάδης (69′ Μαρκόπουλος)
Λευκάδια : Μαλέσιος, Κοτζαχρήστος, Πληκαδίτης, Μισαηλίδης Μ., Μαργιορίδης, Πίτος, Συμπεθέρης (68′ Μισαηλίδης Π.), Ίντος (46′ Παπαστεργίου), Πέτγαζλης (71′ Τσάλμας), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected