K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 2-5

422350_507260235985945_2045294860_n

Δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά στη Βέροια (αν και ο αγώνας της Κυριακής διεξήχθη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας) μετά το 1-3 της πρώτης αγωνιστικής στις 16/9/2012. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όμως η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και μοιραία το σκορ έφτασε στο ευρύ 5-2.

Οι Θεσσαλονικείς, που αποδεδειγμένα έχουν την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, είχαν σε εξαιρετική ημέρα τη μεσαία και επιθετική τους γραμμή και έβγαιναν με χαρακτηριστική ευκολία στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Χατηζαδαμίδη και κατάφεραν στο 28′ να ανοίξουν το σκορ με τον Πινακούδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με σουτ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό…αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ατομική προσπάθεια του Τουμανίδη, ο οποίος χρειάστηκε και την τύχη, αφού η μπάλα ξεγέλασε τον Αργυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη Βέροια να προσπαθεί με σφιχτή άμυνα να κρατήσει το σκορ και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει την άμυνα του “δικεφάλου”.

Με το ξεκίνημα όμως του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πούφλη (48′), ενώ ο ίδιος παίκτης μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών του “δικεφάλου”, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3. Η συνέχεια ήταν διαδικαστική, το παιχνίδι πλέον έγινε ανοιχτό και οι δύο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Στο 80′ ο ΠΑΟΚ έκανε τέσσερα τα τέρματα του, όταν ο Τσολακίδης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Αργυρόπουλο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πελεκίδης θα κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Χατζηαδαμίδη, το οποίο θα εκτελέσει αριστοτεχνικά ο Λαζόπουλος, κάνοντας το 2-4. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Δημητριάδης, όταν μετά από φάση διαρκείας και αρχικό σουτ του Τσανακτσίδη, θα επωφεληθεί και με σουτ θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Αργυρόπουλος, Μπόσκος (67′ Γιάντσος), Νικολόπουλος, Ράδης, Στριμπίνος, Σφύρτσης, Πινακούδης (75′ Κουλπαλίδης), Μάντζιος (85′ Δημητριάδης), Πέτκος (55′ Μελικιώτης), Κιόρτσης (77′ Πελεκίδης), Λαζόπουλος.

ΠΑΟΚ Κ17 : Χατζηαδαμίδης, Δινοβίτσης (67′ Τσελεπίδης), Παντεκίδης, Βασαϊτης, Κοτέντζης, Χατζηδήμας (53′ Παναγιωτίδης), Πούφλης (63′ Τσολακίδης), Τουμανίδης, Συράκος (71′ Τσανακτσίδης), Δημητριάδης, Κάκκο (77΄Ζεϊτίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected