Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πανιώνιος Κ20 – Βέροια Κ20 0-1

βεροια κ17Συνεχίζει το απίστευτο σερί της η ομάδα Κ20 της Βέροιας, η οποία πέρασε και από την έδρα του Πανιωνίου! Η “αρμάδα” του Στέφανου Γαϊτάνου μετρά ένα σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα και πρέπει να γυρίσουμε στις 6/10/2012 για να…ανακαλύψουμε την τελευταία φορά που η “Βασίλισσας του Βορρά” έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι! Οι “κυανέρυθροι”, παρόλο που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία από τους αντιπάλους τους, εντούτοις χρησιμοποίησαν υπέρμετρη δύναμη για τους αντιμετωπίσουν, η οποία τους κόστισε δύο αποβολές (Γκίνη και Σπανός στο 58’ και το 87’) και πολλές κίτρινες κάρτες.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παρσόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48′, ενώ Τσόλκας και Ντόγος χάσανε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Συνθέσεις

Πανιώνιος : Πάσαχ, Μέξι, Κωτσάλας, Λούλαχ, Κόντι, Γκίνη, Μιχαλόπουλος (57’ Γκούμας), Γκέζο, Μπότης (87’ Γιαννόπουλος), Μπάχα (71’ Σπανός), Πρέντι.

Βέροια : Βολτσής, Τακίδης, Σίμος Ν., Σαρακατσιανός, Παπαγεωργίου, Σίμος Ε., Στασινόπουλος (71’ Χαραλαμπίδης Θ.), Ουνγιαλίδης (88’ Αργυρόπουλος Β.), Ντόγος (82’ Αναστασιάδης), Τσόλκας, Παρσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected