Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Λεβαδειακός – Κέρκυρα (2-1) Βασικός ο Αναστασόπουλος, δεν αγωνίστηκε ο Μουλόπουλος

αναστασοπουλος2Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας με τέρμα του Ρομέου στο 88’ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σκόραρε λίγο πριν το τέλος, έπειτα από φάση διαρκείας, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Έτσι, οι «πράσινοι» κατάφεραν έστω και στο τέλος να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, μια και μέχρι εκείνο το σημείο τα είχαν βρει… μπαστούνια κόντρα στους Φαιάκες.

Ο Βασιλείου είχε ανοίξει το σκορ στο 10’ για τους Βοιωτούς, ωστόσο, οι νησιώτες ανέβασαν… στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 30’ με τον Σίμωση και έδειχναν ικανοί να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο νησί του Ιονίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αναζήτησαν ένα δεύτερο τέρμα, όπου θα έκανε πιο… εύκολα τα πράγματα, ωστόσο, στο 54’ ο Αναστασόπουλος έδιωξε εξ επαφής το σουτ του Ροτζέριο μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κασμερίδης απομάκρυνε με δυσκολία σέντρα – σουτ του Λεόν από τα αριστερά.

Έτσι φτάσαμε στο 88’ λεπτό, όταν ο Αρότσα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κόρμπος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ρομέου έκανε το 2-1, σε μία φάση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους νησιώτες, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουκάκης (Ηρακλείου), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Αγρίτη, Αναστασόπουλο, Πετρούση, Σταμόγιαννη

Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Μεντί, Λισγαράς, Χοσέμι, Νικολακάκης, Ζησόπουλος, Ρομέου, Ροτζέριο (63’ Κόρμπος), Ακόστα, Πόι, Βασιλείου (69’ Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Πετρούσης, Τσοκάνης, Μπουκουβάλας, Γκέσιος, Σίμωσης, Γιάντσης (53’ Αγρίτης), Σταμόγιαννης, Λεόν (65’ Ηλιάδης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected