B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Οι προβολείς στην Πατρίδα!

Ακαδημία-Νικομήδεια02

Ένα πολύ δυνατό ντέρμπι και αρκετά αδιαφιλονίκητα φαβορί περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Γενεά Νικομήδειας, η οποία έχει αποσπαστεί 11 βαθμούς από τη τρίτη θέση και αν καταφέρει και φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη δύσκολη έδρα της Πατρίδας, θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο στην Α1. Οι γηπεδούχοι απέχουν 7 βαθμούς από τον δεύτερο Ζερβοχώρι και θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του “ονείρου”.

Ο Άτλας, που τη φετινή χρονιά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς, σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να απέχουν 5 βαθμούς από την Ειρηνούπολη, όμως χρειάζονται άμεσα τους βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η τρίτη Ακαδημία Βέροιας, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, μεταβαίνει στο Αγγελοχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ειρηνούπολης, σε ένα ματς “φωτιά” καθώς και οι δύο επιθυμούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Ελπίδα Μονοσπίτων – ΓΑΣ Κοπανού και Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ στο Λαζοχώρι ο Μακεδόνας Βέροιας, μετά από ένα σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη έχει φτάσει τη 10η θέση και υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας, που έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και νιώθει μία σχετική…ασφάλεια. Αναλυτικά το πρόγραμμα (μέσα στην παρένθεση η θέση της ομάδας στη βαθμολογία και στην αγκύλη το σκορ του πρώτου γύρου):

ΑΣ Πατρίδας (5) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)  [1-2]

ΑΣ Ειρηνούπολης (12) – Ακαδημία Βέροιας (3)  [0-5]

Ελπίδα Μονοσπίτων (13) – ΓΑΣ Κοπανού (4)  [0-4]

Μακεδόνας Βέροιας (10) – Δόξα Νάουσας (8)  [3-1]

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – ΑΕ Σφηκιάς (11)  [3-1]

Ολυμπιακός Νάουσας (9) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (7)  [0-3]

Ρεπό : Απόλλων Λυκογιάννης

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected