Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – “Χάος” στη δεύτερη θέση!

429401_10200276509820555_850019562_n

Απόλυτος…συνωστισμός επικρατεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής! Τρεις ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 29 βαθμούς (Θύελλα Σταυρού, Νηρέας, ΠΑΟ Κορυφής), ενώ ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου σταθερά στην πρώτη με 32. Η 16η αγωνιστική, που διεξάγεται αύριο, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μ, περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια, τα περισσότερα από τα οποία προμηνύονται συναρπαστικά!

Ο πρωτοπόρος Άρης, που γνώρισε ήττα-σοκ από τον Νηρέα εντός έδρας, μεταβαίνει στο Νησί, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που έχει μία αρκετά σημαντική συγκομιδή και ουσιαστικά δεν κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει την απόσταση από τους διώκτες της, αλλά και να…ρεφάρει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το μεγάλο ντέρμπι όμως της αγωνιστικής διεξάγεται στη Μέση, όπου ο Νηρέας Βέροιας υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού, σε ένα ματς που κρίνει πολλά. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα και η νίκη αποτελεί, εκτός της βαθμολογικής σημασίας, μία πολύ σημαντική ψυχολογική…ένεση για τη συνέχεια.

Στην…γωνία καραδοκεί ο ΠΑΟ Κορυφής, ο οποίος παρόλα αυτά έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή στο γειτονικό Πλατύ, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μακεδονικός Πλατάνου-Ολυμπιακός Λουτρού και Εθνικός Ράχης – Άρης Παλαιοχωρίου, δύο αγώνες που οι αντίπαλοι “καίγονται” για βαθμούς για να κάνουν αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία. Αναλυτικά το πρόγραμμα (μέσα σε παρένθεση η θέση της ομάδας στη βαθμολογία και στην αγκύλη το σκορ του πρώτου γύρου) :

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12) – ΠΑΟ Κορυφής (4)  [0-2]

Εθνικός Ράχης (13) – Άρης Παλαιοχωρίου (9)  [0-5]

Αστέρας Αλεξάνδρειας (7) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)  [1-2]

Νηρέας Βέροιας (3) – Θύελλα Σταυρού (2)  [0-6]

Μακεδονικός Πλατάνου (11) – Ολυμπιακός Λουτρού (10)  [1-4]

ΠΑΟ Παλατίτσια (6) – ΑΟ Συκιάς (8)  [1-2]

Ρεπό : Αλιάκμων Νησελίου (5)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected