Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Γρεβενά Αεράτα 0-0 (+φωτορεπορτάζ)

Μηδέν εις το πηλίκο για Παναργειακό και Αεράτα, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν κατάφεραν και πάλι να εκμεταλλευτούν τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησαν. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος, αλλά η επιθετική αφλογιστία, η ατυχία και ο εξαιρετικός πορτιέρο των γηπεδούχων Σαραφιανός, στέρησαν το τρίποντο απ’ την ομάδα των Γρεβενών. Από την άλλη ο Παναργειακός, ο οποίος ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να πλησιάσει περισσότερο τη γραμμή της ανόδου και να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Πυρσού και Αλεξάνδρειας, εντούτοις αγωνίστηκε με πολύ άγχος και όταν στο τέλος ανέβασε την απόδοση του, δεν κατάφερε δύο φορές να αξιοποίσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Φάσεις και γκολ

9ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

30ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη απέκρουσε εξαιρετικά ο Σαραφιανός και ο Αλεξανδρής σε κενή εστία κατάφερε από πολύ κοντά να αστοχήσει.

48ο λεπτό: Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του ΄Ιττη και ο Σαραφιανός απογειώθηκε στο γάμα της εστίας για ν’ αποκρούσει σε κόρνερ.

52ο λεπτό: Ασίστ του Χαματάι στον Δημητριάδη που αστόχησε από το ύψος της περιοχής.

55ο λεπτό: Ο Δημητριάδης τροφοδότησε το Δημόπουλο που αφού απέφυγε πολύ ωραία τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή σουτάροντας σύριζα άουτ.

58ο λεπτό: Καταπληκτική διείσδυση στην περιοχή του Ντινόπουλου που μπήκε στην περιοχή για ν’ αποκρούσει με τα πόδια σωτήρια ο Σαραφιανός.

62ο λεπτό: Κεφαλιά ψαράκια του Γανόλη απέκρουσε εξαιρετικά ο Βίδρας σε κόρνερ.

64ο λεπτό: Καλό μακρινό σουτ του Τσαμτσάκη δεν ανησύχησε το Βίδρα.

67ο λεπτό: Βολίδα του Ιωαννίδη πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

78ο λεπτό: Διείσδυση του Αλεξανδρή, σουτ του Αποστολίδη στην κίνηση πέρασε λίγο άουτ.

84ο λεπτό: Κόρνερ του ΄Ιττη από αριστερά, δυνατή εξ’ επαφής κεφαλιά του Θ. Λάλλου και εξαιρετική απόκρουση με διπλή προσπάθεια του Σαραφιανού.

Συνθέσεις

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Γ. Ιωαννίδης (86΄Τοτονίδης), Μουρατίδης, Ιωάννου, Δ. Ιωαννίδης, Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Γκαγκάνας, Γανόλης, Βελλίδης, Βασιλειάδης (46΄Σιδηρόπουλος).

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, ΄Ιττης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος,  Δημόπουλος (65΄Αναστασιάδης), Χαματάι, Ντινόπουλος (65΄Αποστολίδης).

*Φώτης Μπαζάκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected