B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί

Σκυλίτσι-Αστέρας12

Φτάσαμε αισίως στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και η μάχη μαίνεται σε όλες τις θέσεις! Ένα πραγματικά αμφίρροπο πρωτάθλημα, με πέντε ομάδες να διεκδικούν τις πρώτες δύο θέσεις ενώ άλλες τόσες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Β’ Ερασιτεχντική. Οι πρωτοπόροι αγωνίζονται εντός έδρας, με εξαίρεση τον Νηρέα, ενώ αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγονται στα…χαμηλά της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που με 9 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και επιζητά βαθμούς για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στη νίκη, που αφενός θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση, αφετέρου θα περιμένει τυχόν στραβοπάτημα των αντιπάλων του.

Μία δύσκολη έξοδο έχει ο δεύτερος Νηρέας Βέροιας, ο οποίος μεταβαίνει στη Συκιά, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει τους βαθμούς για να νιώσει…πιο ασφαλής στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο ΠΑΟ Κορυφής, που παραμένει για 3 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος, φιλοξενεί τον Άρη Παλαιοχωρίου που βρίσκεται σε δυσμενή θέση και κάθε αγώνας στη συνέχεια είναι “τελικός” για τους “κιτρινόμαυρους”. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν τη νίκη και θα περιμένουν την έκβαση του αγώνα στη Συκιά για να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα.

Η τέταρτη Θύελλα Σταυρού υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και θέλει μόνο τους 3 βαθμούς αν θέλει να παραμείνει στους διεκδικητές των δύο θέσεων, όπως και ο ΠΑΟ Παλατίτσια που υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, ο οποίος με 13 βαθμούς δεν νιώθει καθόλου σίγουρος για την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο 27/1 με ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογική θέση και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου):

ΠΑΟ Παλατίτσια (5) – Μακεδονικός Πλατάνου (11)  [3-0]

ΑΟ Συκιάς (3) – Νηρέας Βέροιας (2)  [0-0]

Θύελλα Σταυρού (4) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (7)  [3-0]

Αλιάκμων Νησελίου (6) – Εθνικός Ράχης (13)  [3-1]

Άρης Π.Σκυλιτσίου (1) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12)  [4-2]

ΠΑΟ Κορυφής (3) – Άρης Παλαιοχωρίου (10)  [3-2]

Ρεπό : Ολυμπιακός Λουτρού (8)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected