B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Ματς…ξεκαθαρίσματος στη Νικομήδεια!

Πατρίδα-Κοπανός12

Το ματς της…χρονιάς διεξάγεται αύριο, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Στο γήπεδο της Νικομήδειας η τοπική Νέα Γενεά, που έχει αποσπαστεί 14 βαθμούς από την τρίτη θέση και…ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας, η οποία ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη δεύτερη θέση, ειδικά αν ο δεύτερος Άτλας Ζερβοχωρίου περάσει νικηφόρα από τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, έδρα του Ολυμπιακού.

Τα δύο συγκεκριμένα κρίνουν πολλά στο…ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού καραδοκεί αγωνιζόμενος εντός έδρας με τον ΑΣ Πατρίδας (φωτ. από το ματς του πρώτου γύρου), η οποία ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης μετά την ήττα από τη Νικομήδεια την προηγούμενη αγωνιστική.

Στα…χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας διεξάγονται πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις, η καθεμία με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στην Παναγιωπούλα η Δόξα Νάουσας υποδέχεται την εξαιρετική στα τελευταία παιχνίδια Ελπίδα Μονοσπίτων (σε τέσσερα παιχνίδια 3 νίκες), ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την υπόθεση παραμονή.

Πολύ δύσκολη έξοδο έχει και ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος μεταβαίνει στη Λυκογιάννη και θέλει πάση θυσία τους 3 βαθμούς για να κερδίσει έδαφος σε σχέση με την ΑΕ Σφηκιάς, που θα εκτίσει το ρεπό της αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο 27/1 με ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογικά θέση και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ολυμπιακός Νάουσας (10) – Άτλας Ζερβοχωρίου (2)  [3-1]

Νέα Γενεά Νικομήδειας (1) – Ακαδημία Βέροιας (3)  [5-2]

ΓΑΣ Κοπανού (4) – ΑΣ Πατρίδας (6)  [1-5]

Απόλλων Λυκογιάννης (7) – ΑΣ Ειρηνούπολης (11)  [2-0]

Δόξα Νάουσας (9) – Ελπίδα Μονοσπίτων (13)  [1-0]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5) – Μακεδόνας Βέροιας (8)  [0-1]

Ρεπό : ΑΕ Σφηκιάς (12)

δείτε εδώ βαθμολογία και σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P