Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – ΦΑΣ Νάουσα 0-6

3512_10200737895874101_1239428086_nΜία εντυπωσιακή Νάουσα εμφανίστηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης και…σκόρπισε με το εμφατικό 6-0 τον Μακεδονικό. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, μετά από δύο σερί ήττες εκτός έδρας με Κάστορα και Πυρσό, επέστρεψε στις επιτυχίες και προσπέρασε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην τρίτη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα θα πρέπει να σκέφτεται πλέον τη νέα χρονιά, που θα τους βρει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης, αφού με παρόμοιες εμφανίσεις πολύ δύσκολα θα μπορεί να περάσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι διοικούντες την ομάδα επέλεξαν την προηγούμενη μέρα να κόψουν την πίτα της ομάδας, κάτι που τελικά επηρέασε αρνητικά την ομάδα και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Αντίθετα οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας ήταν εξαιρετικοί, είχαν σε πολύ καλή μέρα το δίδυμο Γασπαράτου και Πιπινίκα (χατ-τρικ) και πέρασε εύκολα από την Κοζάνη.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς, έτσι όπως την κατέγραψε ο Γιώργος Κατσίκας:

16′ Σέντρα του Γρηγόρη Αργυρίου από αριστερά, ο Βαρύτιμος θα προλάβει τον Πιπινίκα, πριν ο επιθετικός της Νάουσας γίνει απειλητικός.

23′ Σέντρα του Πασχάλη από δεξιά, στην κίνηση ο Μπουλγουρίδης θα πιάσει το σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.

27′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Περηφανόπουλου από αριστερά, ο Πασχάλης Αργυρίου με κεφαλιά-πάσα θα βρει τον Πιπινίκα, ο οποίος με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ θα νικήσει τον Βαρύτιμο (0-1).

39′ Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου, ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού θα απογειωθεί στη γωνία και θα αποκρούσει σε κόρνερ.

41′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Αργυρίου από αριστερά, ο Γασπαράτος στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.

63′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Πασχάλη από τα δεξιά, ο Μπουλγουρίδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και με σουτ θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (0-3).

72′ ΓΚΟΛ! Σέντρα από το κέντρο του Γρηγόρη Αργυρίου, η μπάλα θα πάει “συστημένη” στον Πιπινίκα, ο οποίος με νέα κεφαλιά θα διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ (0-4).

73′ Άτυχη στιγμή για τον Σαριόγλου. Ο Πιπινίκας θα πιάσει δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο αμυντικός του Μακεδονικού θα προσπαθήσει με προβολή να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή και το γόνατο του θα βρει στα γαντζάκια που συγκρατούν τα δίχτυα. Ο άτυχος παίκτης θα μεταβεί στο νοσοκομείο για ράμματα, χωρίς ευτυχώς να πειραχτεί κάποιο οστό.

76′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καραλιόπουλου από τον άξονα, ο Παπαδημητρίου στην προσπάθεια του να διώξει θα ανατρέψει τον Πασχάλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γασπαράτος, κάνοντας χατ-τρικ (0-5).

86′ Σέντρα του Παπαδημητρίου, ο Ζαχαριάδης θα πιάσει δυνατή κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική απόκρουση, θα διώξει σε κόρνερ.

87′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο του Πιπινίκα στον Βαρυτιμίδη, που προσπάθησε να αποκρούσει και εύκολα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος Γ., Κωστίκας, Κουμπούρας, Νικολάου (80’ Σωτηρόπουλος), Μαντζώλας, Τσαμπούρης (65’ Παπαδημητρίου), Ζαχαριάδης, Αργυρόπουλος, Σαριόγλου (46’ Ματούλας).

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Αργυρίου Π. (73’ Μουρίκι), Θεοδορόπουλος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς (65’ Καραλιόπουλος), Μπουλγουρίδης, Αργυρίου Γ., Πιπινίκας, Γασπαράτος (77’ Νίκου), Πασχάλης.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected