Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Ειδησεογραφία ενόψει Νεοκαισάρειας

μακεδονικος κοζανης-βατεροΜια καλή εμφάνιση που θα συνοδεύεται απο βαθμό η βαθμούς που αν μη τι άλλο θα τονώσει την ομάδα ψυχολογικά, θα διεκδικήσει την Κυριακή στην Νεοκαισάρεια ο Μακεδονικός, αλλά το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Η πεσμένη ψυχολογία αποτελεί ένα από τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο του ίδιου του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με στόχο να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ παράξενη λόγω του αποτελέσματος της Κυριακής. Το σκορ ήταν βαρύ αλλά σε καμιά περίπτωση αντιπροσωπευτικό της καλή φετινής εικόνας του Μακεδονικού που είχε όμως μπόλικη δόση απειρίας και ατυχίας. Για το λόγο αυτό ο κ. Παπακώστας όλη την εβδομάδα έθεσε σε εφαρμογή επιχείρηση ψυχολογικής στήριξης της ομάδας μιλώντας στους παίκτες του :

“Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι η ψυχολογία σας είναι κακή κι επιδεινώνεται από τα άσχημα αποτελέσματα. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι ο Μακεδονικός έχει τις δυνατότητες να ανέβει βαθμολογικά και να ξεκολλήσει απο την τελευταία θέση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι, ούτε κι εσείς φαντάζομαι, ότι μπορούν να έρθουν χειρότερα. Θέλω να έχετε πίστη, να δουλέψουμε και να ξεχάσετε ό,τι έγινε στο παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά. Να βγάλουμε εγωισμό. Για τους εαυτούς μας ,την ομάδα και πάνω απ όλα για την αξιοπρέπεια μας . Να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους”.

*Γιώργος Κατσίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected