Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Βέροια 0-0

ατρομητος-βεροιαΣε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τη Βέροια στο Περιστέρι.

Η νίκη του Ατρόμητου πριν από μία εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2, είχε ανεβάσει τις φιλοδοξίες της ομάδας του Περιστερίου αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια δεν μπορούσε να είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης που θα τον διατηρούσε μία ανέσα από τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Παρόλα αυτά, σε ένα κάκιστο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης με τη Βέροια να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία.

Από το ξεκίνημα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους και επιθετικά δεν ρίσκαραν καθόλου περιμένοντας απλά ένα λάθος από την αντίπαλη ομάδα. Η σημαντικότερη ευκαιρία του παιχνιδιού έλαβε μέρος στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Μοκάκε βρέθηκε απέναντι στον Ράντμαν με το σουτ του να πηγαίνει λίγο άουτ. Στην επανάληψη η Βέροια έμεινε ακόμα περισσότερο πίσω.

Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες και για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού με το τελικό 0-0 να είναι και το δικαιότερο αποτέλεσμα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν άξιζε τη νίκη.

Ατρόμητος : Ράντμαν, Σκόνδρας. Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Πίτου (64’ Σουμπίνιο), Ουντόζι (64΄ Ναπολεόνι), Καραμάνος (76’ Κούτσι), Καραγκούνης.
Βέροια : Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Πέρεζ, Γεωργέας (67’ Καλτσάς), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μοκάκε (64’ Κόστλι), Ιωάννου. Τζημογιάννης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected