Κατηγορίες
Γενικά

Κώστας Έξαρχος – Εκτός αποστολής με Ζάκυνθο!

εξαρχος αιγινιακος«Μεταμορφωμένος» προς το καλύτερο ευελπιστεί πως θα παρουσιαστεί στο δεύτερο γύρο ο Αιγινιακός και γι΄ αυτό η διοίκησή του φρόντισε να τον ενισχύσει σημαντικά στις μεταγραφές. Η ομάδα της Πιερίας είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή την Κυριακή στη Ζάκυνθο κόντρα στην τοπική ομάδα, για να κερδίσει έδαφος στην κατάταξη και να εδραιωθεί σε μόνιμη βάση στην πρώτη πεντάδα. Πέτρος Ζουρούδης, Θανάσης Μάγγος, Γιάννης Δερμίσης και Κυριάκος Κιβρακίδης είναι τέσσερα από τα νέα «όπλα» του Γιάννη Βλάχου, που κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή και διεκδικούν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός μάχης για την ομάδα του Αιγινίου θα μείνουν ο τιμωρημένος Αχαλινόπουλος, ο στρατευμένος Μιλκούδης, ο ανέτοιμος Ραπτόπουλος, ενώ «κόπηκαν» οι ΨωμιάδηςΈξαρχος.

Στην 20άδα του Αιγινιακού μετέχουν οι Ράπτης, Καραντασιάδης, Δερμίσης, Λιόλιος, Μητράκας, Μποταϊτης, Μάγγος, Γκατζολάρι, Πλατάκης, Ζουρούδης, Τσιλιανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Μπαϊμάκης, Γιαντσέλης, Ζούρκος, Κυρτέγος, Κοσμίδης, Γιαουτζής, Κρυστάλλης, Κιβρακίδης και Προβατίδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected