B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Αγώνας για…τριπλή παραλλαγή!

Δόξα Νάουσας-Μακεδόνας04

Μία αγωνιστική που μόνο με το…1Χ2 μπορείς να είσαι μέσα στις προβλέψεις είναι η αυριανή 19η στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες τόσο της κορυφής όσο και της ουράς να τίθονται αντίπαλοι, σε μία από τις πιο κρίσιμες στροφές του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος Νέα Γενεά Νικομήδειας, που συνεχίζει απτόητη την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α1, υποδέχεται τον Απόλλων Λυκογιάννης, που συνεχίζει το αρνητικό σερί φτάνοντας αισίως στα 9 παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ στις 4 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου (τη μία είχε ρεπό) έχει δεχτεί 19 τέρματα! Εκ των πραγμάτων το παιχνίδι αποκτά ξεχωριστή σημασία για την ομάδα του Νίκου Ανάστου και θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Νικομήδειας.

Πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται στο Ζερβοχώρι, όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας Άτλας υποδέχεται την ανεβασμένη στα τελευταία ματς Ελπίδα Μονοσπίτων. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην προνομιούχο δεύτερη θέση και να σπάσουν το εντυπωσιακό σερί των “πρασίνων”, με τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ενώ στο σύνολο έχουν 5!

Ο τρίτος της βαθμολογίας ΓΑΣ Κοπανού μεταβαίνει στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Νάουσας που μετρά 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 18 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ελπίδα Μονοσπίτων. Η ομάδα του Χρήστου Πιπερίδη θα επιδιώξει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να περιμένει “στραβοπάτημα” του Άτλαντα για να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριος στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νέα Γενεά Νικομήδειας (1) – Απόλλων Λυκογιάννης (8)  [1-2]

Δόξα Νάουσας (11) – ΓΑΣ Κοπανού (3)  [1-1]

ΑΕ Σφηκιάς (13) – Ακαδημία Βέροιας (4)  [1-4]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (7) – ΑΣ Πατρίδας (6)  [0-0]

Ολυμπιακός Νάουσας (9) – ΑΣ Ειρηνούπολης (10)  [1-0]

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – Ελπίδα Μονοσπίτων (12)  [6-1]

Ρεπό : Μακεδόνας Βέροιας (5)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected