Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Ξεσηκωμός στη…γειτονιά!

252755_10200548692464951_1758559577_n

Ένα ντέρμπι από τα παλιά και μάλιστα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους χωρίζει…ένας δρόμος, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Εκτός των άλλων, η μάχη μένεται και στην ουρά και κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό για όλους.

Το μεγάλο παιχνίδι του Σταυρού, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και στον πρωτοπόρο Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, δεσπόζει στο πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής, αν και το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικά μονόπλευρο καθώς οι γηπεδούχοι μείνανε αρκετά πίσω από τη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη νίκη για να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο στην Α1 αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος Νηρέας Βέροιας πραγματοποιεί το ρεπό του και έτσι ο τρίτος ΠΑΟ Κορυφής θα επιδιώξει το “τρίποντο” με αντίπαλο τον αδιάφορο βαθμολογικά Αλιάκμων Νησελίου. Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση και με νίκη θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο αλλά και θα διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους.

Ο τέταρτος της κατάταξης ΠΑΟ Παλατίτσια υποδέχεται τον ανεβασμένο Εθνικό Ράχης, σε ένα παιχνίδι που οι δύο αντίπαλοι αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί των 11 αγωνιστικών χωρίς ήττα αλλά και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο στις 15.00μμ (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΠΑΟ Κορυφής (3) – Αλιάκμων Νησελίου (6)  [0-3]

Θύελλα Σταυρού (5) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)  [0-6]

Ολυμπιακός Λουτρού (9) – Άρης Παλαιοχωρίου (8)  [3-2]

ΑΟ Συκιάς (10) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12)  [2-0]

ΠΑΟ Παλατίτσια (4) – Εθνικός Ράχης (13)  [1-2]

Μακεδονικός Πλατάνου (11) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (7)  [1-3]

Ρεπό : Νηρέας Βέροιας (2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected