Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Προβάδισμα οι Νέοι για την 1η θέση!

image001Μετά από 15 μέρες οι ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας ρίχνονται ξανά στην μάχη για την 8η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες των Γρεβενών. Ύστερα και από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής όπου η Νέοι της Κοζάνης ηττήθηκαν στα Γρεβενά, πλέον το παιχνίδι της Τετάρτης στα Παλατίτσια για την ομάδα των Νέων της Ημαθίας (φωτο) παίρνει την μορφή του ντέρμπι, αφού ενδεχόμενη νίκη της Ημαθίας και μαθηματικά θα κόψει πρώτη το νήμα, έχοντας ακόμη δυο αγώνες μέχρι το τέλος.

Οι νεαροί παίκτες του Αντώνη Λυμούση ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες τη χρονιά και δείχνουν ικανοί από κάθε άλλη φορά να κάνουν την υπέρβαση μιας και στις τάξεις τους διαθέτουν μια πλειάδα από παίκτες που διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και έχουν τα φόντα να διαπρέψουν στο μέλλον. Εξάλλου η πρώτη θέση στον όμιλο θα αποτελέσει και άλλη διάκριση για την Ημαθία αφού ο Ενωσιακός προπονητής, μαζί με τον συντονιστή Περιφερειακό προπονητή, θα είναι υπεύθυνοι για την συγκρότηση της επίλεκτης ομάδας της 3ης Περιφέρειας.

Σχολιάζοντας ο προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, μας είπε: «Από την αρχή της προετοιμασίας βάλαμε ψηλά τον πήχη μιας και η Ημαθία τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί  και μέσα από συλλογική προσπάθεια έχουμε καταφέρει να διεκδικούμε με αξιώσεις την κατάκτηση της πρωτιάς στους Νέους. Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια έχουν δείξει και οι Παίδες, οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στους κόλπους των ομάδων, και εκτιμώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο τεχνικό κομμάτι. Η διοίκηση της ΕΠΣΗ είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και γενικά φαίνεται πως κάτι καλό γίνεται και φέτος σε όλα τα επίπεδα».

«Μπροστά μας υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι για τους Νέους με αντίπαλο την ομάδα των Γρεβενών που κέρδισε πρόσφατα την Κοζάνη. Σε αυτά τα ματς δε χωράνε προγνωστικά καθώς όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για εμάς αφού θα μας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και υποσχόμαστε να δώσουμε και την ψυχή μας προκειμένου να πανηγυρίσουμε από τώρα».

Προπόνηση την Δευτέρα 11/2 στα Παλατίτσια.

Η Τεχνική Επιτροπή ΕΠΣ Ημαθίας και ο Ενωσιακός προπονητής έχουν καλέσει για την προπόνηση της Δευτέρας από 20 παίκτες σε κάθε τμήμα, οι οποίοι οφείλουν να προσκομίσουν και τα Δελτία ΕΠΟ,  για να μπορεί ο κ. Λυμούσης να δουλέψει με όλα του τα «όπλα» ώστε να παρουσιαστούν οι ομάδες έτοιμες την Τετάρτη για τους αγώνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις συναρμογής με μπάλα στην αρχή και στη συνέχεια το βάρος θα πέσει σε ασκήσεις συνεργασίας και αυτοματισμούς με πολλά τελειώματα. Η προπόνηση θα κλείσει με στημένες φάσεις κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Οι παίκτες των δυο ομάδων αλλά κυρίως οι Νέοι, δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των αγώνων και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για μια ακόμη καλή αγωνιστική παρουσία από την πλευρά και των δυο ομάδων.

Τετάρτη 13/2 οι αγώνες με Γρεβενά

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων με τους αγώνες Ημαθία-Γρεβενά και Κοζάνη-Καστοριά. Στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων την σκυτάλη θα πάρουν οι ομάδες των Παίδων. Στις 12.45 μμ θα ξεκινήσει το παιχνίδι των ομάδων της Ημαθίας με την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών και θα το διευθύνουν οι κκ Καρατζάς Στυλιανός με βοηθούς τους Θεοδωρόπουλο Νικόλαο και Κεσίσογλου Γεώργιο του συνδέσμου ΕΠΣ Πέλλας.

Στις 3 το μεσημέρι οι αντίστοιχες ομάδες των Νέων της Ημαθίας και  των Γρεβενών  θα προσπαθήσουν παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχουν, σε ένα παιχνίδι πιστεύουμε αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμένα σε αρκετά ταλέντα που υπάρχουν στα δυο Ενωσιακά συγκροτήματα. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Ημαθίας αγωνίζεται ο νεαρός Μυλωνάς που είναι ο πρώτος των σκόρερ του 3ου ομίλου  με 4 τέρματα, όσα και ο Ντούφας που μεταγράφηκε στην Ξάνθη και ακολουθεί ο Αποστολιδης των Γρεβενών με 3 τέρματα.

Πιστεύουμε πως ο καιρός να επιτρέψει στους φιλάθλους που ακολουθούν τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας να δούνε ένα καλό  θέαμα  και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όσων παικτών αγωνισθούν χωρίς ακρότητες και σκοπιμότητες. Νικητής να βγει για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο. Τον αγώνα θα διευθύνει η ίδια τριπλέτα από την Πέλλα με πρώτο διαιτητή τον κ. Θεοδωρόπουλο Νικόλαο.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected