Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Η πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής έκοψε την πίτα της

Σε μία λιτή και όμορφη εκδήλωση, η ΑΕΚ Καμποχωρίου έκοψε την πίτα της για το καλό του χρόνου, με παρόντες σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, τον προπονητή Σάκη Παγγούρα αλλά και όλους τους παίκτες. Το Imathia Sports News βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις δηλώσεις των παραγόντων αλλά και το πως βίωσαν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας την φετινή εντυπωσιακή της πορεία.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χαράλαμπος Βουλγαράκης, αφού τόνισε πως η χαρά του είναι μεγάλη για τη φετινή χρονιά, δήλωσε : “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την άκρως επιτυχημένη χρονιά. Πάνω απ΄όλα θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη στον προπονητή και φίλο Σάκη Παγγούρα, αφού χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για άνοδο. Ήταν ο βασικός παράγοντας για αυτή την επιτυχία και ευχόμαστε να είναι εδώ μαζί μας και του χρόνου”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει ήδη συζητήσει τη δημιουργία Ακαδημίας στο χωριό, με την προϋπόθεση βέβαια να παραμείνει ο Σάκης Παγγούρας στην ομάδα : “Το θεωρώ δεδομένο να υπάρχει Ακαδημία σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Για εμάς οι στόχοι δεν σταματάνε εδώ. Έχουμε βλέψεις και για τη νέα κατηγορία, αλλά πάνω απ’ όλα για μένα μετρά η οργάνωση και η υποδομή και σ’ αυτό μόνο ο Σάκης Παγγούρας μπορεί να μας βοηθήσει”.

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ομάδας : “Εύχομαι αυτή η επιτυχία να δώσει το έναυσμα στους απέχοντες στην ομάδα να γίνουν όλοι μια οικογένεια, γιατί τότε μόνο μπορεί να πάει μπροστά αυτή η ομάδα. Εγώ απλά έβαλα ένα λιθαράκι στη φετινή επιτυχία και με αυτή τη βάση θα συζητήσω με τον πρόεδρο την παραμονή μου στην ομάδα. Χαίρομαι που είχα αυτούς τους παίκτες και ιδιαίτερα χαίρομαι γιατί υπήρχε η πειθαρχία και η σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς”.

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Γιώργος Κυνηγόπουλος, ενώ στην παρέα των ποδοσφαιριστών το κέφι ήταν μεγάλο, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.

Την ερχόμενη Κυριακή 18/7 η ομάδα της ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με ομάδα του νομού και θα γίνει η απονομή του πρωταθλητή, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ κ. Γιώργου Καραμελίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected