Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας 1-3

535897_10200746911940314_1545578868_nΤο ματς της χρονιάς πραγματοποίησε η ΑΕ Καψόχωρας και επέλεξε την κατάλληλη στιγμή για να το πραγματοποιήσει! Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα επικράτησε του Αχιλλέα Νάουσας στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου με 3-1, “σπάζοντας” το σερί των γηπεδούχων, που μετρούσαν 7 αγώνες αήττητοι.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Δημήτρης Γαλανός του Αχιλλέα ως ο MVP της 18ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του Imathia Sports News.

Η νίκη για τους “κοκκινόμαυρους” αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς εκτός της σπουδαιότητας της κατάκτησης των 3 βαθμών, επικράτησε σε μία αγωνιστική όπου Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Φίλιππος Μέσης πήραν θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη ο Αχιλλέας Νάουσας έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τον 6ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Διαβατού.

Στην αρχή του αγώνα, τίποτα δεν προμήνυε ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Βλαχοδήμο και Κακούδη. Από το 20′ και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν  την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 28′ όταν ο Νοτόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Παπαδιάς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Κασαπίδη και με σουτ άνοιξε το σκορ, “παγώνοντας” το ήδη κρύο λόγω ψύχους Γιαννακοχώρι.

Ο Αχιλλέας ήταν πλέον αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να ανοιχτεί για την ισοφάριση και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 38′ πάλι ο ίδιος παίκτης θα εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του Κασαπίδη και από κοντά θα κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να πιέσει την αντίπαλη άμυνα και να προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 58′ θα έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να το πραγματοποιήσει, όμως ο Παπατάνος θα αστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Αχιλλέας, με τον Μεντεσίδη να αποκρούει.

Αυτό που δεν κατάφερε από τα 11 βήματα ο Παπατάνος, θα πετύχει ο Κακούδης στο 65′ όταν θα επιχειρήσει το δυνατό σουτ, το οποίο θα βρει στον Μουσκεφτάρα θα αλλάξει πορεία και θα ξεγελάσει τον Μεντεσίδη. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν ακομη περισσότερο, ο Βασίλης Κουρογεωργάκης πέρασε και τον νεαρό Νούση στον αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (90′ Πουρλιοτόπουλος).

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Γαβρά.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Χατζηιωαννίδης, Δημητρίου, Θεοδοσιάδης, Ορδουλίδης, Παπατάνος, Βύζας, Τουμαράς, Κακούδης (80′ Νούσης), Βλαχοδήμος.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Μουσκεφτάρας, Νάκας, Διτσόλας (86′ Δαρλόπουλος), Νοτόπουλος (50′ Κωτούλας), Κίτσας, Πιπιλιάρης, Παπαδιάς, Σταμούλης, Όμπιντικ, Φραδέλος (75′ Πουρλιοτόπουλος).

Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected