Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2

“Μία σου και μία μου” για την ΑΕ Χαρίεσσας, που ισοφάρισε την ήττα του πρώτου γύρου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πέτυχε τη 13η νίκη της στο πρωτάθλημα και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τον Αχιλλέα, εδραιώνοντας την παρουσία του στην 4η θέση.

Το παιχνίδι στο Βρυσάκι είχε δύο όψεις, με το πρώτο μέρος να είναι άκρως θεαματικό καθώς σημειώθηκαν και τα τρία γκολ του αγώνα και την επανάληψη, που ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Λαδάς για τους γηπεδούχους, μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Χαρισούδη, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να σημειώνει το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 13′ θα έρθει η απάντηση για τους “κιτρινόμαυρους”, όταν ο Δάγκας θα εκτελέσει κόρνερ από τα δεξιά και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά θα πετύχει το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τέρμα που έκρινε τελικά την αναμέτρηση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Στογιάννης θα κάνει ωραία κίνηση από τα αριστερά, θα πασάρει στον Βασίλη Καρασαρίδη στο ύψος της μικρής περιοχής και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΧ στο πρωτάθλημα θα πετύχει το 1-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Πάνου Τόσκα της ΑΕ Χαρίεσσας μετά από απουσία 3 μηνών περίπου, αλλά και η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Δημήτρης Καρασαρίδης δεν αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Νατσούρα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου (60′ λ.τ. Μαρτσέλος), Μπουκλάς Α. (72′ Μπουκλάς Γ.Ε.), Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ., Κίτσας Δ. (66′ Πατατούκας), Τζέπης, Λαδάς, Χαρισούδης, Κίτσας Θ.

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Στογιάννης (90’+1′ Τόσκα), Λέσκας, Χαλκιάς (80′ Καρασαρίδης Δ.), Διτσόλας, Καρασαρίδης Β., Δάγκας (36′ λ.τ. Χουδαβερδόγλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected