Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-1

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μελίκης το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Φίλιππος, πραγματοποιώντας μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, νίκησε με 3-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε, μείωσε το σκορ και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη αν ο Καραντουλαμάς ήταν πιο εύστοχος λίγο μετά.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που εμπιστεύεται στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας τη φετινή χρονιά, ενώ ο Χρήστος Μανσούρ είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κασνακίδη, Παπαμιχαήλ. Όπως προβλέψαμε και στην αναγγελία της αγωνιστικής, το παιχνίδι ήταν για…over όπως και έγινε, αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν με σκοπιμότητες.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους, όταν στο 11′ ο Λουμάνι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πιτσάβας με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Μέγα Αλέξανδρο, δέκα λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Κακαγιάννη να χριστεί σκόρερ, μετά την πολύ ωραία προσπάθεια του Κωστόπουλου.

Η πιο θεαματική φάση του αγώνα θα γίνει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή των Τρικάλων και μέσα σε σύχγυση, ο Κίτσας με προβολή θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σάββας Αθανασιάδης θα σουτάρει, με τον Τσιώμο να αποκρούει εντυπωσιακά. Όμως η φάση δεν θα τελειώσει εκεί καθώς στην εξέλιξη της, Πιτσάβας και Κωστόπουλος δεν θα μπορέσουν να συνδυαστούν σωστά και θα χάσουν μοναδική ευκαιρία να τριπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Τρικάλων θα παρουσιαστεί…μεταμορφωμένη. Ο Χρήστος Μανσούρ πέρασε στον αγώνα τους Ηλία Αθανασιάδη και Βασίλη Παπαδόπουλο και η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αισθητά. Στο 47′ μετά από κάθετη πάσα του τελευταίου, ο Σάββας Αθανασιάδης θα πιάσει ένα εντυπωσιακό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η φάση όμως που έκρινε την εξέλιξη του αγώνα σημειώθηκε στο 52′ όταν ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καραντουλαμάς έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ. Η φάση αυτή…αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Τενεκετζή, Πιτσάβα και Κακαγιάννη. Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες, όταν θα αποβληθεί ο Βασίλης Παπαδόπουλος, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη συνέχεια.

Στο 76′ θα έρθει και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, όταν ο Λουμάνι κινήθηκε ωραία από δεξιά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κακαγιάννη και αυτός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Γιάντση.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ζέρης, Τεγούσης (80′ Τσάκαλος), Ρίσσου, Κακαγιάννης, Πιτσάβας (85′ Περπερίδης), Κωστόπουλος (78′ Παπάζογλου), Λουμάνι.

Μ.Αλεξ.Τρικάλων : Χατζιμηχαήλ, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Μαγγανάρης (46′ Αθανασιάδης Η.), Κούκλας, Παντριάς (46′ Παπαδόπουλος), Σαλτουρίδης (80′ Σούρλας), Σερμπίνης, Αθανασιάδης Σ., Κίτσας, Καραντουλαμάς.

φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected