Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-3 (+στιγμιότυπα)

Ακόμη βάζουν γκολ στο Κλειδί… Ένα πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι παρακολούθησαν οι 80 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Εθνικού, με τον Αχιλλέα να…αποδρά με το πολύτιμο “διπλό” και να παραμένει σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Διαβατού.

Οι γηπεδούχοι, απαλλαγμένοι από το άγχος της συγκέντρωσης βαθμών και έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1, έπαιξαν ελεύθερα και βοήθησαν τα μέγιστα για να αποκτήσει ο αγώνας θεαματική εξέλιξη. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ, αποσυντονίστηκε σε μεγάλο βαθμό, στο τέλος όμως με δύο συνεχόμενα γκολ, μετρίασαν την ήττα.

Ο Αχιλλέας από την άλλη πλευρά, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο και να “κλειδώσει” τη πολυπόθητη νίκη. Τον…χορό των γκολ άνοιξε ο Τσιούπρος στο 7′, όταν ο Τοπαλίδης θα επιχειρήσει τη σέντρα από τα δεξιά και ο επιθετικός των “ασπρόμαυρων” με καρφωτή κεφαλιά θα πετύχει το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Και ενώ ο Κιρκιλιανίδης θα χάσει μία καλή ευκαιρία στο 19′ με το σουτ πάνω από τα δοκάρια του Σακελλαρίδη (η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αχιλλέα), στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιούπρου από τον Περηφανόπουλο, φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Δημήτρης Καφές, φτάνοντας τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκει στον Εθνικό, όταν στο 27′ ο Καϊμακαμίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, θα υποχρεώσει τον Σακελλαρίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας θα καταφέρει να διευρύνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν ο νεοαποκτηθείς Ντούλας θα δεχτεί ωραία πάσα του Μηλιώτη από αριστερά και με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημόπουλου κάνοντας το 0-3.

Τα δύο γκολ των “κυανολεύκων” θα σημειωθούν στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, με εκτελεστή τον ίδιο παίκτη. Ο λόγος για τον Βουλτσίδη, ο οποίος αρχικά στο 85′ με πλασέ και στο 89′ από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό 2-3, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Παρασχόπουλος (75′ Φιρινίδης), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Μπενίσκος, Τοπούζης (65΄Ανδρίτσος), Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης (39′ λ.τ. Τζεϊρανίδης), Μπούφι (84′ Πήχας), Κουβατσίδης, Λαμπριανίδης, Παπαδόπουλος Π., Τσιούπρος, Καφές (57′ Μηλιώτης), Ντούλας, Τοπαλίδης.

*video από το blog του Εθνικού Κλειδιού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected