Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Παναργειακός Ορεστικού 2-1

DSCF6837Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Το γνωμικό αυτό ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας εμφάνισε…σφυγμό και κατάφερε με ανατροπή να κερδίσει τον σκληροτράχηλο Παναργειακό Ορεστικού και να ταξιδεύει την Κυριακή στα Γρεβενά για το ματς-“τελικό” με τον Πυρσό.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη που τους δίνει το δικαίωμα στην ελπίδα, αλλά και το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Αντίθετα οι Καστοριανοί, με την ήττα τους αυτή,  ελπίζουν μόνο σε…θαύμα καθώς έμειναν 8 βαθμούς πίσω από την 7η θέση και μόνο στον συνδυασμό νίκης του Πυρσού κόντρα στην ΑΕΑ αλλά και της δικής του στο τοπικό ντέρμπι με τον Κάστορα, θα μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης ένας…απόντας. Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας βρέθηκαν περίπου…70 θεατές, από τους οποίους 30 ήταν φίλοι των “κοκκινόμαυρων” που ακολούθησαν την ομάδα στην πόλη της Ημαθίας. Η φετινή δύσκολη θέση της Αλεξάνδρειας, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται αυτή η εικόνα στο γήπεδο της πόλης.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, όπως την καταγράφει η Ιωάννα Χατζηιωάννου :

8′ ΓΚΟΛ! Αιφινιδιασμός για τους γηπεδούχους, που ξεκίνησαν πιο δυνατά. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Καλύβα, ο Βελλίδης σε θέση βολής και με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Κύρου (0-1).

26′ Κίνηση του Αραπέλλη από τα αριστερά, θα πασάρει στον Χαλβατζή, ο οποίος θα επιχειρήσει σουτ το οποίο θα περάσει μόλις άουτ.

37′ Ο Καλύβας θα βρεθεί λίγο έξω από την περιοχή, θα σουτάρει δυνατά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κύρου.

38′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική κίνηση του Κίτσα στον άξονα, την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Χαλβατζή και αυτός με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

45′ Και πάλι ο Χαλβατζής, θα σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, εντυπωσιακά ο Σαραφιανός σε κόρνερ.

49′ Κίνηση του Κίτσα στον άξονα, θα πασάρει παράλληλα στον Χατζηβασιλειάδη, αυτός θα σουτάρει, η μπάλα άουτ.

60′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια. Πολύ ωραίο κατέβασμα της μπάλας από τον Κίτσα, θα σουτάρει με τη μία από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα “τραντάξει” το οριζόντιο δοκάρι.

61′ ΓΚΟΛ! Ο Αραπέλης θα μπει στη μεγάλη περιοχή και θα βρεθεί στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο διαιτητής θα δείξει αμέσως το σημείο του πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει ο Κίτσας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1)

72′ Σουτ του Παπαδημητρίου μέσα από την περιοχή, ο Σαραφιανός θα…απογειωθεί διώχνοντας σε κόρνερ.

75′ Εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά, νέα απόκρουση του πορτιέρο του Ορεστικού.

85′ Μεγάλη ευκαιρία του Παναργειακού για να ισοφαρίσει. Ο Καλύβας θα βρεθεί στο ύψος της περιοχής, θα εξαπολύσει έναν…κεραυνό και η μπάλα θα βρει το δεξί δοκάρι του Κύρου και θα περάσει άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Δραγούσης, με βοηθούς τους κ.κ. Τσιλεγγερίδη και Κυριακίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Κύρου, Μυλωνάς, Βλάχος, Κεστελίδης, Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Χατζηβασιλειάδης (52′ Πιπιλιάρης), Παπαδημητρίου, Κίτσας, Χαλβατζής (90′ Λέκκας), Αραπέλης (50′ Αραμπατζής).

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Γκαγκάνας, Μουρατίδης (40′ Μπάτζιος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Βλαχόπουλος (76′ Τουτονίδης), Γανώλης (60′ Ιωαννίδης Γ.), Καλύβας, Βελλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected