Κατηγορίες
Γενικά

Τυλυκράτης – Διαβάστε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας των παικτών

τυλυκρατηςΟι κάτωθι επαγγελματίες (?) ποδοσφαιριστές του Τ.Α.Π. Τηλυκράτη Λευκάδας με αφορμή τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα,και ως εκ τούτου καθιστούν αδύνατη την μετέπειτα λειτουργία του, μετά από ομόφωνη απόφαση συνέταξαν την ακόλουθη ανακοίνωση:Αν και αναλογιζόμαστε πλήρως τις ευθύνες που μας αναλογούν για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο,εν τούτοις αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν δυο μέρες πριν το εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Ζακύνθου, να διωχνόμαστε από τα σπίτια όπου διαμένουμε, αφού ο ιδιοκτήτης των συγκεκριμένων οικημάτων μας ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μας,μιας και δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα.

Κατανοούμε πλήρως την προσπάθειά σας που κάνατε και μας εξασφαλίσατε την προσωρινή μας διαμονή σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων όπως είναι το “IONIAN BLUE” αλλά μάλλον δεν καταλάβατε την αναστάτωση στην οποία περιήλθαμε και αντί να σκεφτόμαστε αποκλειστικά και μόνο το πολύ κρίσιμο, τόσο για εμάς όσο και για εσάς, επερχόμενο παιχνίδι προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους με τους οποίους θα μεταφέραμε τα πράγματά μας από τα παραπάνω σπίτια στο εν λόγω ξενοδοχείο, πάντα με τον χαρακτηρισμό της προσωρινής στέγασης. Παράλληλα ήμασταν καθημερινά υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τα δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ. ώστε να βρισκόμαστε εγκαίρως στην προπόνηση την ώρα που μας ζητάει ο προπονητής μας, αλλά και το πότε θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Και όλα αυτά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθούμε με τα αυτοκίνητα που έχουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αλλά κάτι τέτοιο καθίσταται αδύνατο, αφού είτε είναι χωρίς βενζίνη, είτε είναι φορτωμένα με τα πράγματά τους.

Συνοψίζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, στην οποία αναφερόμαστε επιγραμματικά στα σημαντικότερα προβλήματα, μιας και δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο οικονομικό κομμάτι, ένα θέμα πολύ σημαντικό, σας υπενθυμίζουμε πως παρόλο που η χρήση οικίας και το φαγητό δεν αναγράφονται στα συμβόλαιά μας, εν τούτοις θέλουμε να πιστεύουμε πως θα συνεχίσετε να τα τηρείτε, αφού δώσατε σε όλους μας τον λόγο της ανδρικής σας τιμής την στιγμή της συμφωνίας σας με τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά μιας και όπως ισχυρίζεστε είστε ένα άτομο που βλέπετε τα πράγματα από την ανθρώπινη πλευρά.

Με όλο το σεβασμό προς το φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας και αφού ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος  κ. Λάμπρο Φούκα για τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε να τρεφόμαστε έστω και μια φορά την μέρα, αλλά και την άμεση πληρωμή των εισιτηρίων για τις μετακινήσεις μας με το Κ.Τ.Ε.Λ. από και προς το ξενοδοχείο,σας ενημερώνουμε πως μετά το ρεπό της Δευτέρας που μας παραχώρησε ο προπονητής μας, ο οποίος ήταν και συνεχίζει να είναι κοντά μας συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο από μεριάς του προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα, κάτι για τον οποίο τον ευχαριστούμε θερμά, αποφασίσαμε να απέχουμε από τις προπονήσεις μέχρι να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα, αφού όπως γίνεται αντιληπτό οι βιώσιμοι λόγοι είναι σημαντικότεροι των αγωνιστικών.

Με εκτίμηση, οι ποδοσφαιριστές του Τ.Α.Π. Τηλυκράτη Λευκάδας.

ΑΛΕΞΑΝΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΤΑΪΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΙΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΕΙΤΑΗ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΜΟΥΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΜΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΙΠΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΦΕΤΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΟΥΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟ.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected