Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ανακοίνωση

Αχιλλεας Ναουσας εμβλημαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 Ο Α.Σ. Αχιλλέας Νάουσας  νιώθει την υποχρέωση να καταγγείλει τη διαιτησία των κυρίων Βρέσκα – Μαυρόπουλου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. που έγινε τη Τετάρτη 20 /2 στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Ειδικά στην περίπτωση του βοηθού Μαυρόπουλου ο οποίος μόνο στο γήπεδο δεν ήταν στο Ά ημίχρονο με απανωτά λάθη σταματούσε τις επιθέσεις  της ομάδος μας επανειλημμένα.

Αποκορύφωμα η φάση του 33ου λεπτού οπού σε κάθετη μπαλιά του Βλαχοδήμου βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Κακούδης και στο τετ α τετ με το τερματοφύλακα  ο συγκεκριμένος Κύριος θυμήθηκε να σηκώσει τη σημαία ακόμη μια φορά για οφσάιντ. Ρωτάμε λοιπόν τον Κύριο Μαυρόπουλο αν γνωρίζει να ερμηνεύσει και σε μας τον ορισμό του οφσάιντ. Δεν είναι κακό Κύριε Μαυρόπουλε εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε ένα τέτοιο παιχνίδι να δηλώσετε κώλυμα.

Κάνατε χθες όλους του φιλάθλους που βρισκόταν στο γήπεδο να μαλώνουν για τα κατά τα άλλα “ανθρώπινα λάθη” σας. Στο 63ο λεπτό σε παράβαση του Σαλέπη στον Κακούδη (χτύπημα από πίσω και τράβηγμα από τη φανέλα στο ένας εναντίον ενός) ο διαιτητής Βρέσκας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Άραγε το τράβηγμα από τη φανέλα εντός περιοχής Κύριε Βρεσκα μπορείτε να μας απαντήσετε εάν είναι πέναλτι ή όχι;

Αναρωτιόμαστε όλοι εάν έπρεπε ο Α.Σ. Αχιλλέας Νάουσας να έχει τέτοια μεταχείριση από τους εν λόγω Κυρίους σε ένα παιχνίδι που η ανωτερότητα της αντιπάλου ήταν δεδομένη. Επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους κύριους υπεύθυνους της Ε.Π.Σ.Η με ποια κριτήρια έγινε ο ορισμός της συγκεκριμένης διαιτησίας σε ημιτελικό κυπέλλου του Νομού μας όπου αγωνιζόταν δύο ποιοτικές ομάδες δεδομένου ότι ο εν λόγω Κύριος το προηγούμενο Σάββατο 16/2 στο παιχνίδι Χαριέσσας-Μελίκης είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία, 6  (μήπως για να τη βελτιώσει;;;;;).

Συγχαρητήρια στους εν λόγω “Κυρίους” με τις ευχές μας για καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους. Τέτοιες διαιτησίες πάνε το ποδόσφαιρο “χρόνια μπροστά”. Ευχόμαστε να σας δούμε εμείς και όλη η φίλαθλη Ελλάδα στη Super League.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ομάδας του Μακροχωρίου για τη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

                                                                                                                 Δ.Σ. Αχιλλέα Νάουσας

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected