B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Νηρέας Βέροιας 0-3 (+φωτορεπορτάζ)

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Σε έναν πολύ βαρύ και άσχημο αγωνιστικό χώρο για τους παίκτες και των δύο ομάδων ο Νηρέας Βέροιας κατάφερε να πάρει το πολύτιμο “τρίποντο”, επικρατώντας του Εθνικού στη Ραχιά με σκορ 0-3. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με του παίκτες του Εθνικού να είναι ευνοούνται από τον γήπεδο όπως φάνηκε στην αρχή. Ο Νηρέας όμως ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και με δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τον Δημούλτση, λειτούργησαν ευεργετικά για την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα ενώ αντίθετα αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο Εθνικός προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση εκμεταλλευόμενος το γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι. Οι παίκτες του Νηρέα από την πλευρά τους έχοντας ένα σκορ ασφαλείας πατούσαν πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζαν του παιχνίδι τους και στο 75΄ πέτυχαν ένα τρίτο γκολ με τον Κωτσόπουλο κλειδώνοντας έτσι την νίκη.

Διαιτητής : Βρέσκας
Α Βοηθός : Χρυσάνης
Β Βοηθός : Δίπλας

Τα γκολ

44′ Σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού, λάθος του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα ο Δημούλτσης να ανοίξει το σκορ (0-1).
45′ Άστοχη έξοδος από τον τερματοφύλακα έπειτα από σέντρα με τον Δημούλτση να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ μέσα σε ένα λεπτό.
75′ Κόντρα επίθεση από τον Νηρέα, αδράνεια της άμυνας του Εθνικού με τον Κωτσόπουλο να διαμορφώνει με πλασέ το 3-0

Οι συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Παμάκας, Λαζαριώτης, Τσακιράκης, Μπιτζές (46΄ Νικολαίδης Α.), Νικολαίδης Μ., Παπαδόπουλος, Τσαρτσής, Καφετζής, Ιωσηφίδης, Ζησιός (60΄ Στεργιόπουλος), Λασκάρογλου (46΄ Τσιαμήτρος)

Νηρέας Βέροιας : Λύχνας, Βάσσος, Μουρτζίλας, Μπλούκας, Χειμωνίδης, Φωτιάδης (60΄ Ουλούμης), Κακαβέλας, Ναυρινιάδης, Κωτσόπουλος (76΄ Καραγαβριηλίδης), Δημούλτσης, Ορφανίδης (67΄ Καραπουρναλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected