Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – “Φάγαμε τον γάιδαρο, έμεινε η ουρά…”

222423_4995478009883_879219978_n

Θα σας φαίνεται το λιγότερο…περίεργο το γεγονός ότι στον τίτλο βάλαμε μία παροιμία, όμως πιστεύουμε ότι ταιριάζει…γάντι στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά και την τελευταία αγωνιστική.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου και Νηρέας απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων και μένει πλέον να δούμε ποιες ομάδες θα οδηγηθούν στην Β’ Ερασιτεχνική. Όλα τα φώτα πλέον στρέφονται στην “ουρά” της βαθμολογίας και στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής υπάρχουν παιχνίδια-“φωτιά” στα οποία θα κριθούν πολλά.

Από τον 8ο Άρη Παλαιοχωρίου μέχρι και τον ουραγό Μακεδονικού Πλατάνου δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι στιγμής και οι εναπομείναντες έξι αγωνιστικές αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το θετικό για τις ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς όσον αφορά την αυριανή μέρα, είναι ότι οι αντίπαλοι τους δεν έχουν πλέον στόχους στο πρωτάθλημα και ίσως αυτό αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για την έκβαση αυτών των αγώνων.

Ας δούμε αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30μμ (μέσα σε παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΠΑΟ Κορυφής (3) – Ολυμπιακός Λουτρού (9)  [1-0]

ΑΟ Συκιάς (11) – Θύελλα Σταυρού (4)  [2-5]

ΠΑΟ Παλατίτσια (5) – Αλιάκμων Νησελίου (6)  [2-1]

Μακεδονικός Πλατάνου (13) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)  [1-3]

Νηρέας Βέροιας (2) – Άρης Παλαιοχωρίου (8)  [6-0]

Αστέρας Αλεξάνδρειας (7) – Εθνικός Ράχης (12)  [3-1]

Ρεπό : Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected