B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Όλοι σε…καζάνι!

Κοπανός-Ολυμπιακός Ν.13

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική αναμένεται αύριο στον Β’ όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής! Όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση τον αγώνα στο γήπεδο της Νικομήδειας που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, είναι κυριολεκτικά “φωτιά”, με πολλές ομάδες να επιζητούν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στη μάχη της δεύτερης θέσης, Άτλας Ζερβοχωρίου και Ακαδημία Βέροιας αγωνίζονται εντός (ΓΑΣ Κοπανού) και εκτός αντίστοιχα (Μακεδόνας Βέροιας). Δύο αγώνες που κρύβουν…παγίδες για τις δύο ομάδες και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για το “ροζ φύλλο” ώστε να παραμείνουν κοντά στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Στην ουρά της βαθμολογίας η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και ένα παιχνίδι της αυριανής ημέρας ίσως κρίνει πολλά. Ο λόγος για το ματς του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Απόλλων Λυκογιάννης, αμφότερες με τους ίδιους στόχους. Ο νικητής αποκτά σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια, αν και τυχόν στραβοπάτημα της Ελπίδας Μονοσπίτων στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης ίσως ξεδιαλύνει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Η νίκη όμως των “πράσινων” θα περιπλέξει αρκετά τα πράγματα και σ’ αυτή την περίπτωση και ο ΑΣ Πατρίδας (ρεπό) μπαίνει στον…χορό, καθώς με 23 βαθμούς δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την παραμονή. Νίκη επιζητούν και η Δόξα Νάουσας (εκτός με ΓΑΣ Ροδοχωρίου) αλλά και ο ΑΣ Ειρηνούπολης για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νέα Γενεά Νικομήδειας (1) – ΑΕ Σφηκιάς (13)  [7-0]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5) – Δόξα Νάουσας (8)  [0-1]

Ολυμπιακός Νάουσας (11) – Απόλλων Λυκογιάννης (10)  [1-2]

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – ΓΑΣ Κοπανού (4)  [2-0]

Μακεδόνας Βέροιας (6) – Ακαδημία Βέροιας (3)  [0-3]

Ελπίδα Μονοσπίτων (12) – ΑΣ Ειρηνούπολης (7)  [1-4]

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας (9)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected