Κατηγορίες
Γενικά

Ένας μικρός…χαμός για το Τουρνουά 5×5!

τηλεφωναΟμολογουμένως η περσινή επιτυχία του Τουρνουά 5×5 θεωρούμε πως αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία και της φετινής διοργάνωση… Η χθεσινή μας δημοσίευση για το γύρισμα του διαφημιστικού σποτ και η μεγάλη εντύπωση που προκάλεσε το γεγονός ότι το παρόν έδωσαν τόσο η κάτοχος του Ολυμπιακού ρεκόρ στο ακόντιο Σοφία Υφαντίδου όσο και 35 περίπου ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού μας, δημιούργησε ένα…τσουνάμι κλήσεων, μηνυμάτων και παραινέσεων!

Ενημερώνουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα, υπό την ονομασία βέβαια επιχείρησης που θα προβληθεί μέσω του τουρνουά. Δεν θα αποκλειστεί κανείς, ακόμη κι αν χρειαστεί να παίξουμε και σε διπλανά…χωράφια! Σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία συγκέντρωσης των συμμετοχών, ενώ θυμίζουμε πως η κλήρωση της διοργάνωσης έχει οριστεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.

δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής, ενώ να σημειώσουμε πως από τον προκριματικό γύρο θα ισχύσουν οι όμιλοι των 4 ομάδων και όχι νοκ-άουτ όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected