Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Δύο ματς…όλα τα λεφτά!

μπαλα10

Πλησιάζουμε στη λήξη και του φετινού μαραθωνίου και το ενδιαφέρον χτυπά “κόκκινο” τόσο για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση (Άτλας Ζερβοχωρίου ή Ακαδημία Βέροιας), αλλά και το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την ΑΕ Σφηκιάς στη Β’ Ερασιτεχνική (ΑΣ Πατρίδας ή Απόλλων Λυκογιάννης ή Ελπίδα Μονοσπίτων).

Το αυριανό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που αφορούν ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς. Στην Πατρίδα η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας, που παίζει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να παραμείνει σε απόσταση…βολής από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, που υποδέχεται τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Η ήττα από την Ελπίδα Μονοσπίτων ήταν ένα καίριο πλήγμα για την ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη, που θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κώστα Βασδέκη, που τα τελευταία αποτελέσματα την έφερε σε δύσκολη θέση και χρειάζεται τους βαθμούς για να αποφύγει τον οδυνηρό υποβιβασμό.

Το μεγάλο ντέρμπι όμως διεξάγεται στα Μονόσπιτα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλων Λυκογιάννης, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια. Οι “πράσινοι” σε περίπτωση νίκης πλησιάζουν στον ένα βαθμό τους αντιπάλους τους, ενώ αν οι “κυανόλευκοι” φύγουν με το διπλό από τα Μονόσπιτα, θα έχουν κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους ενώ την ίδια ώρα η Ελπίδα αποχαιρετά την κατηγορία.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΣ Πατρίδας (10) – Ακαδημία Βέροιας (3)

ΑΣ Ειρηνούπολης (6) – ΓΑΣ Γοπανού (5)

Ελπίδα Μονοσπίτων (12) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)

Μακεδόνας Βέροιας (8) – ΑΕ Σφηκιάς (13)

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (4)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (1) – Ολυμπιακός Νάουσας (7)

Ρεπό : Δόξα Νάουσας (9)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected