Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Τα βλέμματα σε Πλατύ και Πλάτανο

μπαλα8

Μετά την οριστική άνοδο του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και του Νηρέα Βέροιας στην Α1 Ερασιτεχνική, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και στο ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ Ερασιτεχνική της νέας περιόδου. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και η κατάσταση είναι…νεφελώδεις και σίγουρα το ενδιαφέρον θα παραμείνει μέχρι την τελευταία μέρα.

Τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια της αυριανής 23ης αγωνιστικής διεξάγονται σε Πλατύ και Πλάτανο, ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται στη…διακεκαυμένη ζώνη. Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Εθνικού Ράχης, υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου που δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη σωτηρία του. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδαίτερο ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει και με την αναμέτρηση που διεξάγεται λίγα χιλιόμετρα από το Πλατύ.

Μακεδονικός Πλατάνου και ΑΟ Συκιάς διασταυρώνουν τα…ξίφη τους, με τις δύο ομάδες να θέλουν το “τρίποντο” που θα δώσει τεράστια βαθμολογική ώθηση και στους δύο αντιπάλους. Η ομάδα του Γιώργου Καλαμπούκα με νίκη πλησιάζει αρκετά τους αντιπάλους του ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Αντώνη Παπαδόπουλου θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία.

Ο έτερος της επικίνδυνης ζώνης Εθνικός Ράχης υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που με την άνοδο στο…τσεπάκι του θα αγωνιστεί πλέον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση-θυσία τη νίκη, για να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12) – Άρης Παλαιοχωρίου (9)  [0-1]

Εθνικός Ράχης (11) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)  [2-4]

Αστέρας Αλεξάνδρειας (8) – Αλιάκμων Νησελίου (6)  [1-0]

Νηρέας Βέροιας (2) – Ολυμπιακός Λουτρού (7)  [1-2]

Μακεδονικός Πλατάνου (13) – ΑΟ Συκιάς (10)  [2-1]

ΠΑΟ Κορυφής (3) – ΠΑΟ Παλατίτσια (5)  [0-0]

Ρεπό : Θύελλα Σταυρού

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected