Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός VS Βατανιακός : “Συγχαρητήρια στον…Πλαταμώνα!”

733832_10200966302264935_1742753231_nΜε μεγάλο θριαμβευτή τον Αιγινιακό ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Πιερίας (3-0 τον Βατανιακό), με τη δεύτερη σερί νίκη των γηπεδούχων να τους φέρνει πιο κοντά στη Football League (τέταρτοι). Το… τρίτο ημίχρονο όμως του «Γιάννης Παραλικίδης» είχε ίντριγκα και παρασκήνιο. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, που ξεκίνησε τη σεζόν στο Αιγίνιο, δεν προσήλθε στη συνέντευξη Τύπου, με προτροπή του προέδρου του, Γεράσιμου Ποτουρίδη, καθώς αποδοκιμάστηκε από μερίδα των φίλων των γηπεδούχων.

Ποτουρίδης: Μπράβο στον… Πλαταμώνα!

Αντίθετα, δηλώσεις έκανε ο Γεράσιμος Ποτουρίδης, με εμφανή διάθεση να… πικάρει τους νικητές: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην… Ακαδημία Πλαταμώνα (!) για τη σημερινή νίκη. Θέλω να εκφράσω όμως τα παράπονά μου για κάποιους παράγοντες του Αιγινιακού, που έβριζαν τον προπονητή μας. Ευχαριστώ πολύ».

Βλάχος: Κακώς γκρινιάζει ο κόσμος

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, υποστήριξε: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο. Αν και δεν πιάσαμε την απόδοση όπως την προηγούμενη εβδομάδα με το Σιδηρόκαστρο, πάλι εμείς ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Κερδίσαμε δίκαια και μπορούσαμε με το δοκάρι του Ζουρούδη και την ευκαιρία του Πλατάκη να «κλειδώσουμε» τη νίκη νωρίτερα. Μπορεί να είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν κάποιοι φίλοι του Αιγινιακού που βγάζουν… γκρίνια από το πρώτο δεκάλεπτο, αν τύχει να μη σκοράρουμε από τα αποδυτήρια. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε τη στήριξή τους. Αφού ο πρόεδρος του Βατανιακού λέει ότι ο ίδιος δεν επέτρεψε στον συνάδελφο προπονητή να έρθει, τότε έχει καλώς. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα και συνεχίζουμε».

Τσιλιανίδης: Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες

Δηλώσεις έκανε και ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αιγινίου, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Κοσμάς Τσιλιανίδης, που ήρθε το χειμώνα δανεικός από τον Ηρακλή ως το καλοκαίρι και πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ των γηπεδούχων: «Εγώ θα μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Ήμασταν καλύτεροι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια. Δεν μας φτάνει η τέταρτη θέση που κατέχουμε τώρα, θα παίζουμε πάντα για τη νίκη μέχρι τέλους».

*Το «παρών» στο «Γιάννης Παραλυκίδης» έδωσαν περίπου 600 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της Πιερίας.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected