Κατηγορίες
Γενικά

Σάκης Παπαβασιλείου : “Επίτηδες το κάνανε βούρκο!”

παπαβασιλειου σακηςΕνοχλημένος από τους ανθρώπους της πρώην ομάδα του, του Αιγινιακού, είναι ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου. Ο νεαρός προπονητής, μετά την ήττα της Κυριακής με 3-0 στο Αιγίνιο, στο ντέρμπι της Πιερίας, απέφυγε να κάνει δηλώσεις, αλλά την Τρίτη έλυσε τη σιωπή του στη mikriliga.com, κάνοντας την εξής καταγγελία:

«Χωρίς να θέλουμε να δικαιολογηθούμε και να ψάξουμε άλλοθι για την ήττα μας, πρέπει να πω ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Δε μειώνουμε τη νίκη τους, αλλά χρησιμοποίησαν πρακτικές άλλων εποχών. Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι «βρέξανε» επίτηδες τον αγωνιστικό χώρο, για να γίνει… βούρκος το τερέν και το παιχνίδι να κριθεί στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες. Έκριναν ότι αυτό θα τους ευνοούσε, ίσως φοβότανε κάτι, αλλά η ουσία είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε!».

«Κακή παρένθεση»

Συνεχίζοντας, ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης πρόσθεσε: «Πάντως, με τον Αιγινιακό κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε. Ήταν μια κακή παρένθεση. Με τον Οδυσσέα Κορδελιού θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, για να διεκδικήσουμε τη νίκη με αξιώσεις και να μείνουμε σε τροχιά ανόδου, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος προέρχεται από νίκες και τον σεβόμαστε, αλλά για εμάς το τρίποντο είναι μονόδρομος».

Επάνοδος για Μωυσίδη-Ν. Κυπαρίσση

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ του Βατανιακού, αφού επανέρχονται οι Νίκος Κυπαρίσσης και Γιάννης Μωυσίδης (πρόβλημα της τελευταίας στιγμής την Κυριακή λόγω ίωσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected