Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός VS ΟΦΗ – Στην αποστολή ο Μουλόπουλος

οφη φαση2Τη νίκη που θα τους επιτρέψει να κοιτάξουν με περισσότερη… ηρεμία τη συνέχεια αναζητούν το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) Λεβαδειακός και OΦH στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας θα υποδεχθούν τους «ασπρόμαυρους» του Ηρακλείου, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στον πίνακα της Super League και… νιώθουν την… ανάσα των ομάδων που έπονται και παλεύουν για την παραμονή.

Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι

Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ βρίσκονται οι Πόι και Κουτσόπουλος. Ο πρώτος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Έλληνας άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Μάρτινς, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

Με Σαρ, χωρίς Περογαμβράκη και Μονιάκη

Ο Μοχάμεντ Σαρ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και είναι στην αποστολή του ΟΦΗ για το κρίσιμο ματς με τους Βοιωτούς, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίας Περογαμβράκης και Μονιάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Νύκταρης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Σαρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected