Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ VS Βέροια – “Ο θάνατος σου η ζωή μου”

βεροια-αεκΈνα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας της δίνει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου υποδέχεται τη Βέροια (19:30), καθώς αν δεν επικρατήσει θα βρεθεί ένα βήμα πριν από τον… γκρεμό. Την ίδια ώρα το θετικό αποτέλεσμα για τη “Βασίλισσα” μπορεί να αποδειχθεί “χρυσάφι”, ενώ περιμένει και τα καλά νέα από τα Γιάννινα, καθώς αν ο Άρης ηττηθεί τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μάιος του 1989. ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με το νικητή να κατακτά τον τίτλο. Η Ένωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεινοπάθησε από τους «ερυθρόλευκους» που έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Ημαθιώτης Τάκης Καραγκιοζόπουλος πέτυχε ίσως το σημαντικότερο τέρμα στην ιστορία του συλλόγου που την έβγαλε από μία εποχή που είχε… ξεχάσει τι σημαίνει πρωτάθλημα.

Μάρτιος του 2013. Μετά από 24 χρόνια η Ένωση παλεύει για τη ζωή της. Κάτι που δεν θα φανταζόταν ούτε ο χειρότερός της εχθρός, κλείνεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς σε περίπτωση ήττας από τη Βέροια τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα και ο υποβιβασμός δεν θα είναι απλά ένας κακός εφιάλτης, αλλά μία πραγματικότητα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι. Οι Σιρίλ Καλί, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Κενάν Μπαργκάν δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και θα μείνουν στη Βέροια μαζί με τον τιμωρημένο Γκιγιέρμο.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Καρλίνος, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Ρεάνο, Μπερτίν, Μοκάκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected