Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα VS Άρης – Στην αποστολή ο Διούδης

ΑΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑΚρίσιμο παιχνίδι για τους στόχους των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στις 17:15.

Οι Ηπειρώτες υποδέχονται τους «κίτρινους» με τους δύο… μονομάχους να θέλουν μόνο το «τρίποντο» για να παραμείνουν… ζωντανοί στους στόχους που έχουν, μια και οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία… ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs και την ευρωπαϊκή… περιπέτεια της ερχόμενης περιόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Επιστροφή για Φεγκρούς

Στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς έχει τεθεί ο Καρίμ Φεγκρούς. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι στην αποστολή.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Φεγκρούς, Μπακόλας, Γιάκος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Πάντος, Ντάσιος.

Εκτός ο Πουλίδο

Ο δυναμικός αμυντικός του Άρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Τάτος και Κοέλιο, όπως και οι τραυματίες Ψυχογιός και Γιαννίτσης.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected