Κατηγορίες
Γενικά

Football League 2 – “Αυλαία” σήμερα στη Ζάκυνθο

ζακυνθος φαση1Στο νησί της Ζακύνθου ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League 2 το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στις 15:00.

Η ομάδα του Μπάμπη Πετράκου θα υποδεχθεί τον Τύρναβο με τις δύο ομάδες να αναζητούν το «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να… ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Επιστροφή για Κερμενίδη

Στην διάθεση του Δημήτρη Μαγκαφίνη για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς τέθηκε ο Κερμενίδης, ο οποίος μετέχει σε φουλ πρόγραμμα ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός της Ζακύνθου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Γαβριηλίδη που εξέτισε, αλλά και τον Μπιάζη που ξεπέρασε την ίωση, ενώ η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Με πίστη στη Ζάκυνθο

Στο νησί του Ιονίου βρίσκεται από την Παρασκευή (15/3) η αποστολή του Τύρναβου, όπου άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλλη εμφανίζονται αποφασισμένοι να «παλέψουν» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του Τύρναβου: Ντάλλας, Γούπος, Καραγιάννης, Πολύζος, Νόνης, Τσιανάκας, Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Μεζίνι, Οικονόμου, Βούλγαρης, Διβανές, Μπουσινάκης, Κιπτίου, Βούλγαρης, Μπόντε, Κακαβίτσης, Περήφανος, Τσούκαλος, Παπαιωάννου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected