ΕΠΣ Ημαθίας – Ήχησαν…καμπάνες!

καμπανεςΗ Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλλε τις κάτωθι ποινές στους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές του Σαββατοκύριακου 9 & 10.3.13:

1.-ΓΚΟΤΣΗΣ ΧΡ.(ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ) 1 αγων.ημ.& 10 Ευρώ

2.-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι.(ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ) 11 αγων.ημ.& 110 Ευρώ

3.-ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ Γ.(ΠΛΑΤΕΟΣ) 3 αγων.ημ.& 30 Ευρώ

4.-ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ Ι.(ΠΛΑΤΕΟΣ) 3 αγων.ημ.& 30 Ευρώ

5.-ΤΖΕΠΗΣ Ν.(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 3 αγων.ημ.& 30 Ευρώ

6.-ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.(ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ) 3 αγων.ημ.& 30 Ευρώ

7.-ΠΕΤΡΙΔΗΣ Π.(ΑΡΑΧΟΥ) 4 αγων.ημ.& 40 Ευρώ

Επίσης η επιτροπή αποφάσισε να καλέσει σε απολογία:

1.-Το σωματείο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ για είσοδο των φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκή τους με αντίπαλους φίλαθλους στον αγώνα της 10.3.13 ΑΓΡΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, και για προπηλακισμό και παρεμπόδιση των διαιτητών να μπουν στα αποδυτήρια και υβριστική συμπεριφορά προς αυτούς.

2.-Το σωματείο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ για είσοδο των φιλάθλων του και συμπλοκή με τους αντίπαλους φιλάθλους στον παραπάνω αγώνα.

3.-Το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ για ρίψη των φιλάθλων του πέτρες κατά των διαιτητών στον αγώνα της 10.3.13 ΕΘΝ.ΡΑΧΗΣ-ΑΡΗΣ Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ και υβριστική συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή.

4.-Τον προπονητή του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ στον παραπάνω αγώνα για είσοδο του στον αγωνιστικό χωρο και υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές.

Επίσης η επιτροπή ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ το σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στον αγώνα της 10.3.13 Μ.ΑΛΕΞ.ΒΕΡΟΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ΕΡΜΗ ΤΡΙΛΟΦΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3-0 διότι από την Επιτροπή Κανονισμών της Ένωσης έγινε δεκτή ένσταση πλαστοπροσωπείας ποδοσφαιριστών του. Του αφαιρεί ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς από τον βαθμολογικό πινάκα και του επιβάλλει χρηματική ποινή 500 Ευρώ.

Τέλος η επιτροπή επέβαλλε τα κάτωθι χρηματικά προστιμα:

1.-Στον προπονητή του σωματείου ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ χρηματική ποινή 100 Ευρώ

2.-Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ χρηματική ποινή 200 Ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected